1,5 hónapos kisfiam sajna megszokta, hogy ölben, kézben altatjuk el. Csak ha nagyon beájult, akkor tudjuk letenni az ágyába. Hogyan tudnám leszoktatni erről?
Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 15:01
1/5 A kérdező kommentje:
Imádom ölben tartani, csak az a baj, hogy így napközben semmire sem jut időm, és félkézzel elég nehéz bármit is csinálni :)
Ha fennt van akkor is kézben akar lenni, na meg sétálni kell vele és bizony már most 4,5 kg.
2009. aug. 12. 15:10
2/5 anonim válasza:
Ilyen picinél még nem szabad szerintem a leszoktatást kezdeni, a legtöbb baba ilyenkor nagyon igényli a testközelséget, legalább úgy, mint a táplálékot. Javaslom, ha párod vagy valamelyik családtagod megérkezik, akkor vegye át ő a babát és addig te szabad vagy. Kérj segítséget, 3 hós koráig szükséged is lesz rá! Nyugi később javulni fog a helyzet, de ezt most ki kell bekkelni. Ahhoz egyébként szokj hozzá, hogy a későbbiekben is ritkán tudsz majd valamit egyszerre befejezni. Kitartást kívánok!:)
3/5 anonim válasza:
Kisfiam 4 hós koráig szopin bealudt,kicsit ringattam letettem és aludt.Innentől kezdve ha nem aludt be cicin,csak kézbe volt hajlandó elaludni.5,5 hósan nem engedte magát ringatni,lefekszünk a mi ágyukba,szopizik és baelszik,vagy oldalára fordul simizem és elalszik,várok egy 10 percet,és átteszem a kiságyba.Nekem se volt könnyű,már 9 kg a drága(csak anyatejes).
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Azt hiszem a konditeremre egy darabig nem lesz szükségem :)
2009. aug. 13. 11:17
5/5 anonim válasza:
17.11-es vagyok. Eleinte én is azt hittem, nem bírom majd az emelgetését, voltak is időszakok amikor fájt is a derekam, de fokozatosan szokik hozzá az ember a dologhoz, az én lányom is már 9 kiló 20 deka. Ez van! :)
Ja és még egy: azért pihenj is néha!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!