Most akkor mi van a hozzátáplálással?
Figyelt kérdés
7,5 hónapos kislányom 6 hónaig csak anyatejet kapott, aztán elég hamar belejött a szilárd kajákba, és nagyjából megevett mindent, amit kapott, de továbbra is a cici maradt az első. Viszont 3 hete elkezdtek jönni a fogai, már kijött alul egy, most jön a másik, közben volt egy vírusos torokgyulladása. azóta nemigen hajlandó enni, max. 1-2 falatot nagynehezen, nagyritkán. Vissza fog állni az eredeti rend? Már nincs is kedvem a szilárd kajákkal szórakozni, mert erőltetni sem akarom, meg le s lomboz ez az egész. :(2009. aug. 12. 14:16
1/2 anonim válasza:
Nem kell aggódnod, ha bármi okból nem is tud enni szilárdat, egy 7-8 hónapos baba energiaszükségletének 7O-9O % -ához is hozzájut az anyatejből. Úgyhogy ilyenkor szoptasd nyugodtan, igény szerint, mert később visszatér az étvágya és a kíváncsisága.
Az én kisfiam pl. minden fog előtt két napig nem evett semmit (konkrétan) csak szopott. Utána pedig napokig rossz volt az étvágya, de mégis evett egy-egy kanállal. Kitartást kívánok neked is!
2/2 anonim válasza:
Szia! Nálunk is ez volt. Hülyén hangzik, de az én lányom onnantól,hogy kijött a foga csak fémkanállal volt hajlandó enni.De hetekbe telt,mire erre rájöttem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!