Anyukák, tudnátok segíteni hordozó gyerekülés kérdésben?
Gyorsan vázolom a dolgot.
Lassan 6hósak leszünk,a mi hordozónk már nagyon nagyon szűkős,pláne bundazsákban :-(
Valami ülést kell vennem a babámnak,de nem tudom hogy milyet,és melyik lenne jobb a hordozó vagy az ülés.
A probléma ugyebár az hogy hiába veszek egy ülést,mikor megyünk vásárolni,akkor sajnos nem tudom hova tenni őt,maximum a sportbabakocsiba,vagy ugy férne el a mi hordozónkba ha levetköztetem teljesen egy bevásárló központban.
Ezt a hordozót elég tágnak látom,szerintetek is vetekzik a gyereküléssel?
Annyira tanácstalan vagyok,első babám,és nem tudom mit csináljak,nyilván a legjobbat szeretném neki,de hogy ha tanácstalan/tapasztalatlan vagyok!
Vagy ti hogy oldottátok meg már egy ülni tudó babával a bevásárlást?
Nagyon köszönöm.
hordozóra szavazok,mert még kicsi,nekünk is van autósülés,DÖNTHETŐ,de nem dönthető annyira,hogy kényelmes legyen,mindig előredőlt benne,a hordozónak más a dőlésszöge a láb és a hát között.vennék egyet használtan,amiben még kényelmesen elfér(van olyan ami tágabb)
én hordozóval együtt beleteszem a bevásárlókocsiba és mellé pakolok,vagy ha van olyan kocsi,amire fel lehet erősíteni,akkor oda kötöm be.
Köszönöm az eddigi hozzá szólásokat!!
Igazából ez a hordozó nekem nagyon tetszik,aztán lehet hogy 1éves koráig is eltudnánk használni,de lehet hogy nem :(
A gyerekülés is tetszik,van még egy amin gondolkozom,pont most ajánlotta a barátnőm,ő azt mondja ezt is lehet annyira dönteni mint egy hordozót: [link]
Igazából a mostani még jó lenne ha nem tél lenne,még esetleg úgy tudok várni az ülés vásárlással,hogy ha nem bundazsákba rakom hanem csak igy felöltöztetem: -
-hosszú ujjú bady,
-harisnya
-hosszu ujjú rugi
-kocsi cipő
-kocsi kabát
-sapka
-takaró
-és a lábzsák része
Mit gondoltok?
Mi nem nagyon járunk sétálni,inkább csak vásárolni megyünk,és az kb 5perc mig kocsitól elérünk a boltig..tehát nem töltünk kint 10percél többet.
Ezzel a szereléssel befér még a hordozóba.
Aztán jovőre Február fele mikor már ténylegesen ül,addigra használni tudjuk a sport részét,ez még most elég nagynak is tünik,és addigra kaphat egy normális gyerekülést is!
autókázni is csak 1héten 1x 2x szoktunk kb.30perc az út.
Szerintetek?
Ha a feje nem lóg ki a hordozóból a babának, akkor egyenlőre szerintem elég neki a felsorolt öltözet. Én is ezt adom jelenleg a gyerekre ha kimegyünk. Ha télen úgy fogod gondolni,hogy kevés neki mégis a ruha, még akkor is ráérsz aktuális megoldáson gondolkodni.
Én kivárnék.
Nekem kilógott a feje félig 6 hónaposan az ülésből. Nem volt választás hogy belefér-e vagy nem,szerintem az veszélyes volt akár 1 útra is, azért cseréltünk ülést.
Kedves utolsó válaszoló.
Igen,valahogy nekem is jobban húz a szivem a hordozóhoz,pláne amit be is linkeltem.
Nekem az olyan tágasnak tűnik mint egy 0-18as gyerekülés.
Már felvettem a kapcsolatot az eladóval,le isméri nekem a hosszát,szélességét,így majd megtudom legalább mennyivel nagyobb a miénktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!