Melyik mellszívó vált be nektek? Mit ajánlotok?
Az Avent kézit (méz színű) egy hét használat után leejtettem és letört a "füle", ahol a kar csatlakozik rá, így dobhattam ki, mert többé nem tudott vákumot képezni és szívni sem.
A Tomme Tippee kézivel meg voltam elégedve, jobban szív, mint az Avent, de nehezebb sterilen tartani, viszont jól bírja az igénybevételt (összesen 1 évig használtam napi szinten).
A Tommee-t is ejtettem már le, nem is egyszer -igen, ilyen kétbalkezes vagyok- de semmi baja nem lett!
A többit nem próbáltam.
Kézi Avent, ha elektromosat szeretnél akkor Medela.
Előszőr kézim volt (korházba már vinni kellett szülésre), de a picúr sajna nem volt hajlandó cicizni, így úgy ivott hogy lefejtem neki, így kaptam az elektromos Medelát. Szuper jó. :) Ha lesz tejcid és szopizik is a bébi elég egy kézi is a maradék lefejésére, de ha nagyüzemben működtök, akkor viszont elektromosat ajánlom. Nekem tíz perc után begörcsölt a kezem tőle, az elektromos viszont kissé hangos, de hozzá lehet szokni (a bébinek is). Minden jót!
Tommee Tippee kézi mellszívóm volt,amihez volt mikrós sterilizáló is,teljesen szét lehet szedni és alaposan ki lehet fertőtleníteni/mosni.
Szerintem nagyon jól lehet használni.
Az első babámnál volt elektromos is és kézi is. Az elektromos semmit, de semmit nem szívott ki, az Avent isis már jobb volt.
A második babánál kézzel fejtem és sokkal több lejött, rövidebb idő alatt és kíméletesebb bárminél.
A mostani eszemmel egy forintot se költenék mellszívóra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!