Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos kisfiamnak adhatok...

3 hónapos kisfiamnak adhatok már ivólevet? Az van ráirva, hogy 4 hónapos kortól! Miket adhatok neki? Gyümit vagy valami hasonlót? Ti mit adtatok neki ennyi idösen?

Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 09:41
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Ha bébi ital, akkor adhatsz neki, mert azok nem tartalmaznak semmilyen káros anyagot. Egy hónap ide vagy oda. Előszőr próbáld ki egy kis adaggal, és figyeld hogy reagál rá. Gyümölcsöt csak olyat adj neki ami nem bántja, mert éretlen az emésztőrendszer. Én nem adtam neki csak 4-5 hónaposan, akkor is keveset és csak almát. Inkább szoptasd amíg tudod.
2009. aug. 12. 09:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi ilyenkor kezdtük a hozzátáplálást orvosi javaslatra.

Szóval már evett répát, ivott 4 hós gyümi levet is!

De ezért most itt engem kifognak nyírni:-)))

2009. aug. 12. 09:50
 3/5 anonim ***** válasza:
A kicsim anyatejes baba,3.5 hónapos,de én már adtam neki saját magam által préselt alma,és barack levet.Nagyon tetszett neki,cuppogott ezerrel. :)) Szerintem semmi baj nem lesz belőle ha adsz neki.Mondjuk az én kislányom a bolti ivólevet kiköpi,csak azt issza meg amit én turmixolok.
2009. aug. 12. 10:19
 4/5 anonim ***** válasza:
szia, én is adtam neki 3.5 hósan innivalót. forraltam vizet, bele alma, vagy barack, vagy mindkettő, néhány szem kömény magot is (ettől jobban pukizik) és amikor lehűl odaadtam a babónak. tetszett neki.
2009. aug. 12. 11:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan.Mi is isszuk őket kb. 3,5 hós korától.6 hós,semmi baja.
2009. aug. 12. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!