Ilyen időben kivihetem levegőztetni két hetes babámat?
Figyelt kérdés
Ha igen mennyi időre, és mit adjak rá? Előre is köszönöm a válaszokat!2012. nov. 4. 08:13
1/6 anonim válasza:
Szia!Az én kislányom,tavaly október 20-án született,ő is kéthetes volt mikor először kivittük.Emlékszem,hideg volt,de szép napos,pont,mint ma.Lesz ennél sokkal hidegebb,szelesebb is,hozzá kell szoknia.Sapka legyen rajta,és mindenképp öltöztesd rétegesen,de egy overáll sem ártana már neki.Múlthéten pl. rohadt hideg volt.
2/6 A kérdező kommentje:
hosszú ujjú body, vékony rugi, kocsikabát, overáll, sapka? és mennyi ideig szabad?
2012. nov. 4. 08:51
3/6 anonim válasza:
Ha vastag overall lesz rajta,szerintem kocsikabát nem kell.Amennyiben először viszitek ki,akkor egy 15 perc elég.
4/6 A kérdező kommentje:
Már azóta megjártuk. kocsikabáttal és vastag pléddel.
2012. nov. 4. 12:23
6/6 anonim válasza:
mi is voltunk ma kint a két gyerekkel, a kicsi okt. 19-én született:rövidujjú body, hosszú rugi, kisnadrág, szvetter, overáll pléd, 1 órát sétáltunk, végig aludt, meleg volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!