Miért születik egyre több hajas baba? Korábban több volt a kopasz baba, de ma már egyre ritkább.
Az én fiam tök kopaszon született. Ezt úgy értsd, hogy pihe se! Szemöldöke és szempillája se volt! Úgy nézett ki mint ha kemót kapott volna. Csúnya ilyet mondani, de vicces kis szörnyecske volt! Mindenki azon nevetett a kórházba, hogy skinhed. Tegyük hozzá hulla fehér volt. Most 8 hónapos, valamicske pihe már van a fején. Szempillája pár szál és látszik már valamicske halovány szemöldök is. Még mindig fehér. Mondjuk én is az vagyok, szeplős vörös és kék szemű. (neki barna szeme van) Gyönyörű gyerek. De mikor meg született nem tudtam leplezni érzéseim, sokkot kaptam. Csak annyit tudtam kérdezni, hogy: Jesszusom ugye nem marad ilyen? Atya ég beteg? Persze jól körbe röhögtek, de hát Istenem nem erre a látványra számítottam. Most már tényleg ki kupálódott. Kíváncsi vagyok ő mennyit fog röhögni felnőttként, az újszülött képein! Na de nem ez volt a kérdés.
Nálunk a családba, ismerősök közt mindenki pici hajú vagy kopasz babát szült. Kivéve egyet. Neki mindenki a csodájára jár. Persze kislány. Vagyis hölgy. Hihetetlen gyönyörű. Nálunk nem igaz ez a statisztika. De szerintem ezek akkor is gének. Kitudja hányadik felmenőig ütnek vissza! :)
12/13-as:Minden esetre gratula a babához!
Utolsóhoz annyit,hogy lehet ebben is valami,viszont egyik női ismerős nem nagyon szedte a terhes vitamint,jó esetben 4-5 szemet vett be.Normál súlyú kislánya született,hatalmas fekete hajjal.Egy nőgyógyász válaszára várok csak.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!