Babanaplóba miket szokás beleírni?
A legtöbb babanaplóban kitöltendő kérdések vannak.
Bele lehet ragasztani az első ultrahang felvételt, ha van, akkor a karszalagot, az első kórházi képet. Bele lehet írni, mi a szülők foglalkozása, hány évesek voltak a baba születésekor. Hány kilóval és centivel született a baba, azonnal felsírt-e, volt-e haja, vagy hosszú körme. Onnantól kezdve meg azt, melyik héten mit produkált, milyen ételt kóstolt először stb...
köszi a válaszokat
nekem olyan a naplóm hogy van benne pár kérdés, de ilyen rendes napló kinézete van, le van bontva napokra minden oldal.
és milyen személyben írtok bele? mármint hogy a baba nevével írod, hogy XY ma ekkora és ennyi meg ennyi stb, vagy a babához szólóan írjátok?
Nekem is kitöltendő babanaplóm van, de mellé még írok saját naplót is. Na nem hagyományosat, mert pl. mikor hány centi és kiló azt is vezetem persze, de a későbbiekben az a gyerkőcöknek kevésbé lesz izgi.
Én inkább érdekesebb témákat írok bele és én mindig a babához szólóan írom,mert úgy tervezem, hogy a lányom és a fiam majd ha elég érettek lesznek rá (14-16 évesen) akkor majd odaadom Nekik, addig rejtegetem:) szülinapi ajándék lesz majd egyszer, a lányom biztosan nagyon fogja értékelni,hát a fiúk az más tészta, de igyekszem a fiam számára is érdekessé tenni. Pl. lefotóztam a jelenlegi autónkat, hogy na ilyen autója volt anyáéknak amikor születtél, vagy érdekes sporteseményeket, cikkek örökítek meg a mostani hírességekről pl. Messi, Ronaldo, Vettel stb. Szóval, hogy a fiam számára is érdekes legyen.
Lányomnak a naplójába pl. beírtam, hogy mi volt a divat amikor született (képekkel stb.), milyen sláger volt toplistás akkoriban stb. Kik voltak a Nobel díjasok, ki volt a miniszterelnök itthon, néhány érdekesebb hazai- és külpolitikai hír stb.
Kik voltak a menő színészek, milyen filmeket adtak a mozik,szóval a témák tárháza kimeríthetetlen:)
Nagyon érdekes lesz belelapozgatni 10-20 év múlva nekünk is,nem csak a gyermekeinknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!