Ha a pár napos babának az egyik szeme erre kallódik el, a másik pedig remegve arra, ay normális? Másnak is volt ilyen? Olyan is volt, hogy csak ay egyik egy-egy kört tett meg önállóan.
Nem válaszoltam, mert nem akartalak megijeszteni, de rájöttem, hogy így is minden félét olvasol a neten.
Igen, a lányomat újra kellett éleszteni, oxigén hiányos volt, és ennek következtében agyvérzése lett.
Sajnos nem lett egészséges és most is jár a szeme össze vissza. Az ikertestvére egészséges, neki soha nem volt kancsítása, nem volt baj ezzel.
Mivel minden gyerek más és más, egyáltalán nem törvényszerű, hogy ehhez hasonló baj lenne, de én mindenképpen megmutatnám neurológián. Inkább zárja ki, mint, hogy túl későn vennétek észre más jelekből, hogy esetleg valóban van ok az aggodalomra.
Sajnálom a kislányt.
Holnap elmegyek gyerekorvoshoz, hogy megnézze.
Azért most ne keseredjél el mert rengeteg baba nem tudja ilyenkor még tartani a kis fejét.Ha később sem erősödik úgy ahogy kellene,elküldenek Dévényhez és ott megmutatják a gyakorlatot,néhány alkalom és rendben lesz.
És a szemét megtudtad mutatni?Csinálta a jelenséget,arra mit mondott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!