Bérházban élő, első gyermekes anyukákhoz lenne egy kérdésem (? )
Szerintem gáz ha nem viszed le minden nap, tudod hogy ez rossz, ezért is van bűntudatod! Egész nap otthon vagy a gyerekkel, ennyi igazán bele fér hogy lecipeled, és felcipeled!
Nálunk is ez van, a gyereket beteszem a kiságyba, leszakadok a babakocsival, majd a gyereké fel. Vissza felé ugyan ez a helyzet, gyerek fel, majd a babakocsi.
Kell a gyereknek a friss levegő, a külső környezeti inger, jobban alszik, újdonság neki az ősz, az eső, a friss hideg, a színek, az emberek...
Ne légy lusta!
Ha 12 kg lesz a gyerek 1 évesen, és még nem jár, akkor 1 hétig nem viszed majd ki? Ennyi a dolgod, ezért kapod a "fizetésed"
Mi egy ocsmány környéken élünk lift nélküli házban. Gondolhatod mennyire vágyakozom ki :). Van, hogy csak minden 2. vagy 3. nap megyünk.
A belvárost meg amúgy sem nevezném friss levegőnek.
Igen, jobb lenne, ha minden nap rohangálna kint 2x2 órát vagy a friss levegőn aludna. Majd ha vki megajándékoz egy szép kertvárosi házzal vagy egy sherpával, akkor úgy is lesz :).
Én viszem minden nap, de van, hogy kendőben. A babakocsizást úgy oldottuk meg, hogy a Férjem reggel kivette a kocsit, lelakatolta a földszinten a korláthoz, délután meg amikor hazaért, visszapakolta a csomiba :)
Park vagy játszótér? Ott sok új élményt kaphat, az fontos :)
Én a kutyákat is leviszem naponta 3 x és ezenkívül még 1 szer lemozgatni ,és viszem a gyereket is .Ha esik ha fú.Nincs rossz idő csak fel kell öltözni,öltöztetni.Hordozóba teszem míg leérünk ,és van egy 4 kb os esernyő kocsink.
Egy 8 hónapos gyerek ha még nem is ül de döntött esernyő kocsiban nyugodtan ülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!