Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pelenka kérdés?

Pelenka kérdés?

Figyelt kérdés

Kaptam egy csomag newborn-t és egy csomag 2-es méretet.

De már nézelődök, hogy melyik pelenkát vegyem majd az elején,amig nem próbálok többet.

Láttam csomagos, nem márkás (pampers,libero,huggies) pelenkákat 10-50 darabos csomagolásban. Ezek is beválhatnak? Vagy pl a sajátmárkások? Mennyivel olcsóbbak ezek,mint egy márkás?

2012. nov. 2. 08:32
 1/4 anonim ***** válasza:
3-4 hónapos korig én "márkásakat" használnék, használtam. (pampers, libero) Lehet most sokak felhördülnek, de szerintem egy újszülött feneke alá csakis egy jó minőségű pelenka menjen, ezen nem szabad spórolni. Amikor nagyobb , pl. fél éves és szép a popója, ki lehet próbálni mást is.
2012. nov. 2. 08:36
 2/4 Jégtánc ***** válasza:
Minden baba bőre más.Mi az első időkben babydreamet kapott ,rossmann saját márkás.Most már kb 2 hónapja DADA pelenkát kap,semmi baja a fenekének.Érdemes többfélét kipróbálni,mert hiába a "jó minőség" ha a baba bőre nem bírja.Drága nem mindig egyenlő a jóval,mint ahogy az olcsóbb sem törvényszerűen gagyi.Fiaim pl nem bírták a pamperst,ők DM saját márkást kaptak.Babylove
2012. nov. 2. 08:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Kisfiam 2 hónapos koráig Pamperst vettem. Utána m,ár minden félét, mikor mit. Volt Tescos, DM-es, pelenkadiszkontos. Mindegyik bevállt. Mindég az akciókat lestem, azt vettem amelyik olcsóbb volt.
2012. nov. 2. 09:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi Huggiesszel kezdtünk- nem vált be. Utána Pampers-szinten nem. Libero es Babydream volt az, amitől semmi baja nem volt, ezt a kettőt váltogattuk.
2012. nov. 2. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!