Gumilepedőből mennyit érdemes venni egy újszülöttnek?
Egyet vettem, de nem használtuk egyszer sem, később utánaolvastam, nem jó, ha nem tud levegőzni alatta a matrac.
Nem volt még olyan baleset, hogy a matrac is kapott volna.
Hidd el, ha normálisan van rajta a pelenka, és elég gyakran cseréled, nem fog tocsogni minden akkor sem, ha kisebb baleset történik :)
Felesleges, csak izzad a gyerek ha alatta van!
Ez nagyobbaknak való, akik a szobatisztaságot tanúlják, és be be csurran a pisi az ágyba.
Bocsánat, nekem csak egy kérdésem lenne a tapasztaltakhoz:) : azt a fajta matracvédő lepedőt sem ajánljátok, amelyiknem az alsó rétege vízzárós, a felső pamut, de ugyanakkor légáteresztő, és kimondottan ajánlják kókuszmatrachoz is, mert nem veszik el a légáteresztő funkciója? Én ilyet néztem ki és gondoltam használni rajta egy rendes, sima gumis szélű lepedővel, mert gondoltam ha vmi "baleset" is van (ahogy írtátok is néhányan, h előfordulhat), legalább nem kell matracot takarítani, ugyanakkor a szellőző funkció is megmarad.
Ne haragudj kedves kérdező, hogy nem válaszoltam érdemben a kérdésedre! Egyébként én 2-t tervezek venni ezekből, amíg az egyik mosásban van, a másikat használjuk :)
16-os, én ilyet sem használnék szívesen, mert ha a folyadékot nem engedi át, akkor szerintem a levegőt se nagyon.
Egy kisbabánál tényleg nem nagyon történhet akkora baleset, hogy minden tocsogjon. Ha mégis nagyon tartasz ettől, akkor én a helyedben max egy plédet tennék a lepedő alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!