Hogy "bánik" 2év körüli gyermeked 6-10 hónapos kistestvérével?
Szia!
Én utáltam a hugomat nagyon. Már akkor is, amikor anya terhes volt vele. Én ugyan nem emlékszem erre, az óvónők mondták.
Teljesen abban a hitben éltem, hogy engem mostmár nem fognak szeretni. Anyunak meg volt pár ilyen tenyészkanca stílusú barátnője, akik fellázítottak, hogy majd úgyis szül még aztán kiesek a kosárból, na vajon mikor jön az új baba, nem is csoda, hogy hót féltékeny lettem, nem is voltam jóban a hugommal, csak amikor megnőttünk. Sosem játszottunk együtt, csak a szomszéd kisfiúval barátkoztam, vele nem. Mostmár felnőttünk mindketten, néha jót röhögünk az egészen, de ettől függetlenül nekem akkor ez annyira rossz volt, hogy nem akarok gyereket. Nála pont fordítva, alig várja, hogy legyen gyereke, engem még mindig kiver a víz, ha erre gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!