Ha valaki hazaér bevásárlásból, és kézmosás nélkül felveszi a másfél éves pizsamás gyereket, utána ti ezt a pizsamát a szennyesbe tennétek, vagy ettől még nem?
Nekem 3 gyerekem van, tipikusan igaz rám az hogy az elsőnél még agyon mostam fertőtlenítettem sterilizáltam mindent, most a harmadiknál meg jelentősen leadtunk már az igényekből, mert rájöttem hogy jórészt tök felesleges volt amit csináltam, csak az idő meg az energia ment rá.
A harmadik babám a legkevésbé beteges az összes közül...pedig semmi extra takarítást nem csinálok körülötte.
A kérdésre a válasz, nem, nem tenném emiatt a szennyesbe a másfél éves pizsijét. A pici babáét igen, de egy másfél éves már nem pici baba sokkal több mindent nyal be óhatatlanul más környezetben is.
Nem,azt hiszem én sem,pedig egy babám van.
DE viszont mivel én mindig kezet mosok (nálam ez alap),ezért mindenki mástól is ezt várom el.
Tehát ha véletlenül elfelejtené,akkor elzavarom kezet mosni!
Túlzásba én sem viszem,de van egy alapvető higiénia...
A kinti játék más, mert ott elkerülhetetlen a kosz. Nem sterilizálásról van szó, hanem alapvető higiéniáról. Valaki írta, hogy nem tenné a szennyesbe, de az alapvető higiénia fontos. Hát itt pont erről van szó.
Nekem is alapvető a kézmosás hazaérkezéskor, és betettem a szennyesbe a ruhát. :)
Nappali ruhát nem cserélnék le, de a pizsamát igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!