Mi lett 5,5hós babámmal? Nem értem, többi lent
Szombattól Keddig szinte alig voltunk itthon,kórházba mentünk kisbabát látogatni,ami azt jelenti hogy délben elmentünk és 5fele értünk haza,az etetések ugyan abban az időben voltak,úgy ahogy aludt is kezemben,kocsiban!
De tegnap már nem mentünk,reggel az eddig szokásos módon történt minden,felkeltünk,összebújtunk,aztán lementünk a nappaliba,letettem a játszó szőnyegére,10percet elvolt és jött a hiszti,lefoglaltam őt mindenfélével,át raktam a hintájába is,de kín szenvedés volt az az 1óra ami azelött gyorsan eltel,és ő végig nyugiba elvolt..ma ugyan ez történt,csak kicsit többet volt el,én persze nem vettem fel őt,csak 9kor mikor jöttünk fel,enni,aludni!
De azért azalatt az 1óra alatt volt hiszti :(
Már sosem lesz a régi kerékvágás?
Ennyire megviselte őt ez a jövés menés?
Vagy miért nincs el egyedül most?
A másik meg az ha meglátja hogy megyek ki a szobából úgy sír hogy potyognak a könnyei szegénykémnek..
Ez is miért van?
Köszönöm.
Semmi baj , kezdi felfedezni a világot!
:-)))
Most túl sok volt az új élmény neki, igen, feltehetően azelőtt nemigen mozogtatok ki?
Nemsokára újra biztonságban érzi majd magát, és jól ellesz a szemlélődéssel,
Ők is megérzik a rossz időt. Én is tiszta nyűg vagyok ma, nem hogy egy baba. Az én 7 hónaposom is általában tök jól elvan ilyenkor, most meg unatkozik, nyafog.
A hiszi nem ez.
Egy kisbabának az hogy te kimész a szobából annyit jelent mintha örökre eltünnél. Nincs tér és idö érzéket. nem tudja hogy van egy másik szoba és azt sem hogy egy perc és vissza jössz.
Egyre nagyob lesz és e´rdemes egy rituálét az elválásokra kitalálni. Ezt akkor is tedd meg ha csak a szobából mész ki. késöbb ahogy nagyobb lesz nem lesz rá szükség, csak ha hosszabb irödre mész el, de akkor már nem lesz gond az elválás.
nálunk annyi volt, hogy szia, puszi anya megy a pincébe. és lementem. majd vissza jöttem. elsö pár alkalommal sírt, majd rájött hogy ez az elválás után anya vissza jön. most 2 éves és ugyan ez az elválás, persze ha pincébe megyek már nem kell mondani neki, de ha máshova akkor ugyan így történik, és soha nem sír.
Értem.
Tehát akkor lassan helyre áll minden.
Igaz is,telihold,erre nem is gondoltam,pedig ilyenkor én is nyügösebb vagyok,meg ez az időjárás is,hétfőn hó esés,hétvégén meg 16fok,szegénykéknek ez is rossz lehet!
minden esetre most pár napig nem megyek vele sehova sem,hagy nyugodjon meg picit.
Egyébként elötte is volt 1héten 1-2nap mikor fél egy napokat nem voltunk itthon,csak szerintem ez most sok volt így egyszerre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!