Mennyit eszik a 3,5 hós babátok?
Szia. A babák az első 2 hónapban híznak a legtöbbet. Ráadásul a Te babád nem olyan kis súllyal született. Teljesen jó a 400g hízás, nem értem miért illesztgeti némely doki az anyukákat. Ne aggódj, írtad, hogy jó kedvű babád, mosolygós....szerintem ez mindent elmond:)
Én lányom első hónapban 300g-ot hízott...lesápadtam...a dokink megnyugtatott, hogy mivel nagy súllyal született a lányom nincs mit behoznia. Most 7,5 hós a lányom és makk egészséges...hol többet hízik, hol kevesebbet...már nem érdekel:) Csak rá kell néznem és tudom, nincs semmi baja.
(ráadásul az én babám is 4hós kora óta 4x eszik 1 nap)
Tényleg ne aggódj:)
Én nem tudom pontosan, mennyit eszik, már nem nagyon mérem. Kb 850 ml-t naponta.
Az én babám 3710grammal és 51 cmrel született, most múlt 3 hónapos és 7200gramm. De ő már nagyon nagynak számít, vizeznem kell jobban a tápszert.
Ne aggódj, szerintem tökéletes a súlya!
A kisfiam naponta 4 szer eszik úgy 150-180 között. Most kéthetente nő egy centit és 40 dkg körül hízik is. Jelenleg 7 kiló és 68 centi, de mondjuk Ő eleven nagy súllyal született 4400 grammal.
Szerintem nincs semmi gond a babáddal teljesen jó ez a súly ebben a korban már nem híznak olyan sokat mint az első két hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!