Törvényszerű? Nálatok mikor volt?
Törvényszerű hogy egy baba:
Egyedül fogja a cumisüveget
6 hónaposan felálljon a kiságyba (felhúzza magát)
7 hónaposan kússzon-másszon
8 hónaposan már üljön egyedül?
Stb.
Lányom már a 6 hónapot betöltötte, néha fogja egyedül a cumisüveget, de úgy vettem észre hogy lustul a drága :) ma mondta egy anyuka, hogy a majdnem 6 hós lánya már lépeget, felül egyedül (amit nem igen hiszek el, szeret nagyokat mondani). Ne értsetek félre nem akarok semmit se siettetni, csak kíváncsi vagyok, hogy másnál hogy voltak ezek a dolgok. Pl 6 hónaposan még nincs foga a kicsimnek, bár szerintem nem nagy baj. :) előbb utóbb úgyis kibújik :)
Szép napot nektek :)
Ez örök téma marad itt úgy látom!:)
Igen én elhiszem amit az anyuka mondott ugyanis az én babám még ennél is gyorsabban fejlődik mozgásilag.Engem egyáltalán nem érdekel ki hiszi el és ki nem.A tanácsadáson a doktornő meg a védőnő is azt mondta nagyon ritka ez.
Ő még nem volt 5 hónapos mikor négykézlábra állt.5 hónaposan stabilan ült.Rá nem sokra (kb.egy hétre) felállt.kb. 6 hónaposan kezdett mászni, kúszni amúgy sosem kúszott.Most 7 hónapos és néhány másodpercig kapaszkodás nélkül áll.
Ez van nem kell elhinni!:)
Minden Baba más, a védőnőm is mondta, hogy ne hasonlítgassam a többi Babához.
7 és fél hónapos most.
A cumisüveget nem fogja, mert szopik, de az itatópohárból tud egyedül inni mostmár.
3,5 hósan fordult a hátára (imádott hason lenni), 4,5 hósan hasra, 5 hósan kezdett el kúszni, 6 hónaposan négykézlábra tudott állni, 3 hét múlva elkezdett mászni, 7 hónaposan mászásból már fel tudott ülni. Mostanában már ha lehetősége van rá, felhúzza magát álló helyzetbe.
A fogai: 5,5 hósan jött ki az első, aztán kijött még kettő 3 és 5 hét múlva, a napokban pedig kibújt 3 is szinte egyszerre, szóval már 6 foga van.
Én azért annyira nem várom, hogy elinduljon még, már így is állandóan lehet figyelni, merre mászik, mit ér el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!