A babákat tényleg nem lehet teljes sötétségben altatni éjszaka sem? Miért nem?
Köszi, hogy lepontoztatok mielőtt utánaolvastatok volna. Ennyit a szuper, mindentudó anyukákról. Az én gyerekem legalább alszik éjszaka...
Én is le lettem pontozva, holott ugyanazt írtam, mint a többiek, akik fel lettek pontozva: nem kell éjszakai fény.
Egyébként pedig a belinkelt cikkre vonatkozóan: okés, hogy vannak olyan babák, akik 8-9x ébrednek éjszaka, az anyuka ingerült lehet ettől, stb. Az enyém viszont éjszakai fény nélkül rögtön az első itthon töltött éjszakán a saját szobájában, a saját ágyában csak 1x ébredt fel. Leraktam este 9-kor, hajnal 3-kor felkelt, akkor sem sírt, csak nyöszörgött. Kapott enni, tisztába tettem, és utána aludt reggel 8-ig. Minek tettem volna a szobájába bármilyen éjszakai fényt is? Minden éjjel 1x kelt csak enni, volt légzésfigyelőnk is (egyébként annak is van egy nagyon minimális fénye), 6 hetes korától meg teljesen átaludta az éjszakát. Azóta is egy nagy mormota, pedig már 3 éves elmúlt.
Egyszóval én nem általánosítanék a cikk alapján. Az egyik baba ilyen, a másik meg olyan. Az egyik igényli éjszaka is az anyja testközelségét, a másik meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!