MELYIK szer HASZNÁL valóban hasfájásra?
5 hetes a kisfiam, két hete szenvedünk egyre jobban a hasfájástól, utána olvastam szinte az összes szernek, eddig csak az Espumisan-t próbáltuk semmit nem használ (nekünk).
Nem tudom eldönteni, hogy a szelek bántják, vagy a laktózt nem tudja emészteni.. Tudom, hogy mindegyik szernek megvan a maga szerepe, de fogalmam sincs, nálunk mi használna. Van amelyik jolly joker? Espumisan/Infacol, Gripe Vater, Bio Gaia/Colief, Babycalm, tápszerváltás, vagy csak az idő?
Szia!
Elsősorban az idő! Nekem az Infacol vált be és mivel nekem tápszeres volt a lányom a Novalac AC tápszer! Nekem az a tápszer 1 áldás volt! Ahogy elkezdtem használni, úgy huss el is tűnt a hasfájás!
Lányomnál többfélét is kipróbáltunk, de semmi sem vált be.
Csak az idő segített.
Tudom, hogy iszonyat mikor szenved a pici, és az ember próbálkozik, de a tényleges babakori hasfájást úgy igazán csak az idő mulasztja el.
Kitartást! S azért próbálkozz, hátha.
Nekünk az Infacol volt a legjobb,de nem oldotta meg a problémát teljesen.
Három gyerekemből kettő volt hasfájós, de nagyon-nagyon...
Elsőnél próbáltam az édeskömény teát, a Gripe Watert, a tornáztatást, ezek nem váltak be, idővel viszont megszűnt a kólika, tehát szerintem csak picit enyhítette a fájdalmakat, a valódi javulást tényleg az idő hozta meg.
Kisfiamnál az Infacol egész jól bevált, nála mást nem is próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!