Hasfájásra mit adhatnék 3 hetes babámnak?
Figyelt kérdés
Infacolt kap, de minden hajnalban ugyanakkor ébred és kínlódik a pukival, kakival. 4-reggel 7-ig. Napközben nincs ilyen probléma. Diétázom,nagyon odafigyelek mit eszek, tehát nem az ételtől van neki hasfájása. Kólika valószínű.2012. okt. 30. 11:29
11/14 A kérdező kommentje:
180 g diétán vagyok még 4 hétig, mert terhességi cukrom volt. Ezért is nagyon odafigyelek az étkezésre, semmi olyat nem eszek, ami bánthatja a pociját.
Nem kap anyatejen kívül semmi mást.
2012. okt. 30. 17:50
12/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok. És milyen rendszerben szoptatod? Ez a miatt lehet érdekes, hogy milyen összetételű tejet vesz magához.
13/14 anonim válasza:
próbáld ki a babycalm cseppet 1 hónapos kortól+egy kis babatorna, masszírozás, hátha segít
14/14 A kérdező kommentje:
Mindig azzal a cicivel kezdünk, amelyikkel befejeztük. Időközök változnak, van, hogy óránként, leghosszabb a 3 óránkénti. Szépen gyarapszik, nem méricskélem, csak hetente. 2950g-al jöttünk haza, most 4120g 1 hósan. Szóval a tejem szerintem nem híg.
2012. nov. 12. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!