Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Velem van a baj és csak én...

Velem van a baj és csak én tudok ennyire kiborulni ( 15hós a lányom)?

Figyelt kérdés

Lányom 15 hós,nemrég kezdett el járni,fogai jönnek...egyszerre több is és egész nap nyekereg,ordít,hisztizik.amint kilépek a látóteréből rázendít,ha nem az van amit ő akar akkor is.Nem akar enni,nem akar aludni.Az esti altatás kész tortúra.Már egész nap rettegek tőle.Nem akar elaludni és üvölt ahogy betesszük a kiságyba,amint kivesszük már vigyorog.Már mindent megpróbálunk,de hiába.fél 10nél előbb tuti nem alszik el,akkor is sírás kíséretében.

Az éjszakáról nem is beszélve..állandóan felsír,felébred és alig lehet vissza altatni..

Már teljesen ki vagyok,....és annyira felbosszant amikor látszólag a semmiért ordít...

Mit tegyek??Várjak és túl leszünk ezen is?

Ugye nem csak én vagyok így?

2012. okt. 30. 10:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

" Mit tegyek??Várjak és túl leszünk ezen is? "

pontosan

kinőttök ebből a korszakból is

2012. okt. 30. 10:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok:-(. Az én kislányom már 28 hós és nagyon akaratos és hisztis. Amíg az van, amit Ő akar, addig nagyon aranyos, de ha nemet mondok valamire, akkor képes percekig kiabálni és sírni. Nem akarlak elkeseríteni, de lesz még rosszabb is. Várom, hogy ezen a korszakon túl legyünk, mert semmi nem hat.

Bocs, hogy segíteni nem tudtam, kitartás!

2012. okt. 30. 10:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha jönnek a fogai, akkor azok fájnak és ha fájnak a fogak, akkor nem tud úgy enni, rágni, mert az is fáj neki. És ha fáj, akkor nyűgös és bizony ez éjszaka is megvan.

Amit tehetsz, hogy csillapítod neki a fájdalmát. Akár fájdalomcsillapító gyógyszerrel (Panadol, Nurofen...), akár gélekkel (Dentinox, Dologél...), akár homeopátiás szerekkel. Ezeket én mondjuk nem használtam.

De mindezek mellett, hogy fájdalmai vannak, azért próbálj meg továbbra is következetes maradni, mert könnyen át lehet esni a ló túloldalára, hogy megengedsz neki mindent, csak ne hisztizzen. És az sem jó. Ha csillapítva van a fájdalma, azért elmúlik az a nagy nyűgösség is. Majd pedig ha kicsi szünet van a fájdalomban, akkor majd ki is tudja magát pihenni, mert azért is ilyenkor nyűgösek, mert fáradtak a sok nem alvástól.

Próbálj neki ilyenkor inkább pépesebb ételeket adni, sok folyadékot, az könnyebben tudják ilyenkor fogyasztani.

És nem csak ti vagytok így.:)

Mi már szerencsére túl vagyunk a fogzásos dolgokon, fiamnak kint van az összes tejfoga, de voltak nálunk is fárasztó hetek.:)

2012. okt. 30. 10:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Nyugi, ez teljesen termeszetes. Ez egy nehez idoszak, de tullesztek rajta.
2012. okt. 30. 13:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Valami hasonló kérdést írtam ki pár napja. Az én lányom is 15 hónapos. Akaratos, hisztis, nem akar enni, nem akar elaludni, nem akar babakocsizni, éjjel rengetegszer felsír.... Mintha csak én írtam volna ki a kérdést!Tanácsot adni nem tudok, de mostmár tudom, hogy ez a "korral jár", normális és majd kinövik...
2012. okt. 30. 14:05
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!:)

Hát akkor mást nem tehetek,kitartok..bár baromi nehéz,de mást nem tehetek!!Túl leszünk rajta és biztos lesz még ennél nehezebb időszak is.

2012. okt. 30. 14:10
 7/8 porcukormókus ***** válasza:

Nálunk is gyakran hasonló a helyzet a 16hónapos lányommal. Annyi a különbség, hogy ő legalább alszik rendesen. Mellé viszont itt van az 5hetes kisfiam.. :)

Vannak jobb meg rosszabb napok is, de sajnos nálam hamar elszakad a cérna, iszonyú hirtelen természet vagyok.. :( (pedig még segítségem is van, az anyósom velünk lakik) Na majd a két kicsi megtanít a türelemre, remélem! :))

Kitartás nekünk Csajok!

2012. okt. 30. 14:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Kitartááááás :) Csatlakozom a csapathoz. 16hónaposka a csajszink és dettó ilyen. nekünk szemfog jön alul. ha már éjszaka is megébred (ritkán) a foga miatt akkor adok fájdalom csillapítót. Pont e miatt hogy kitudja pihenni magát....! Most kicsit szemét leszek de olyan jó hogy nem vagyok egyedül :( Néha úgy érzem kinéznek minket egy adott társaságból mert ilyen a kicsim. Mostanában vagy alvás után megyünk le vagy nem is megyünk e miatt. Egyszer vége lesz :) :) De akkor meg lehet hiányolni fogjuk a nyávogást :)
2012. okt. 30. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!