Egy éves gyermekem székletében gyakran találok apró, pici "cukorszerű" sárga "bigyókat", fogalmam sincs mik ezek, valakinél hasonló?
Minden kakiban van, vagy csak időnként?
Háziállatotok van?
Azt monda a dokink, hogy ilyen esetekben gondoljam végig, mit evett a gyerek az elmúlt 3 napban, és kezdjem el írni, hogy mikor mit evett.
Ha nem tudom követni, akkor lehet kérni a székletvizsgálatot, de ha csak alkalmanként van, nem biztos, hogy eredményre vezet. Kap tápszert, túrót, vagy hasonló tejterméket? Azt elég érdekesen tudják emészteni.
Akkor valami olyasmi lehet amit nem darál meg rendesen...nem?
Írd, hogy mikor mit eszik, és mikor véled felfedezni a kakiban a cukrot:-)
Én akkor szoktam látni benne furcsa dolgokat, ha nem rág meg valmait rendesen, vagy nem tudja (tudta) megemészteni rendesen. PL a túró kifejezetten ilyen volt, ha túrót evett drabokban volt a kakijában, vagy pl ha sok magvas dolgot eszik, vagy a paradicsom ha héjastól ette, akkor a héja is és a magja is visszaköszön.Azért múltidő, mert a héja ma már nem, de a magok még igencsak jelen vannak néha.
5-ös vagyok.
"Aragyrögöknek" is hívják az anyatejes székletet :) Szerintem az lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!