Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudnátok ajánlani olyan...

Tudnátok ajánlani olyan cipőmárkát, akinél lehet kapni benti mamuszt is?

Figyelt kérdés
Kislányom most készül megtenni első lépéseit,de nincs szőnyeg nálunk,a padló elég hideg,cipőt bentre nem adnék rá,ezért gondoltam a mamuszra.
2012. okt. 27. 14:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Én szandit adok rá bentre,mert náluk is hideg van!!!

De a superfitnek van benti mamusza is,csak az a baj a mamuszokkal,hogy nem tartja a bokáját.Én inkább egy jó superfit szandált vennék a helyedben!!!

[link]

2012. okt. 27. 14:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindkét kisfiam az első lépéseit puhatalpú (liliputi) cipőben tette meg. Nem fázott a lábuk az biztos (nálunk is járólap van és elég hideg) nem olcsó, de mindkét gyereket kiszolgálta. Mamuszt nem akartam, mert azok általában műszálasak és befülled a lábuk, a puhatalpú viszont bőr. Vannak olcsóbbak is, de ha ügyes vagy akkor saját kezűleg is meg tudod varrni, valahol láttam a neten szabásmintáját.
2012. okt. 27. 14:58
 3/4 anonim ***** válasza:

[link] ezt találtam... bár én a talpát bőrből csinálnám.

2.

2012. okt. 27. 15:03
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, körülnézek :-)
2012. okt. 27. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!