Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti vennétek ebben a helyzetben...

Ti vennétek ebben a helyzetben valamit Karácsonyra 4 hós babátoknak?

Figyelt kérdés
azért gondolkodok rajta, mert van egy nagytesó, akitől minden játékot megörököl majd, persze nyilván ha nagyobb lesz, akkor kap olyanokat, amik őt érdeklik, de jelenleg max a csörgő köti le, abból meg van ezer. És amikkel pár hónap múlva fog tudni játszani, abból szinte mindent megvettünk annó a nagynak, amit majd megkap. Csak olyan hülyén érezném magam, hogy szegény nem kap semmit, még akkor is, ha ő nem is tudja, hogy kéne kapnia, mert nagyon pici még. Vagy esetleg valami ötlet, hogy mit vehetnék?
2012. okt. 26. 13:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
asszem ez lesz a befutó, köszönöm tényleg a linket!!!! :) [link] ha van még más ötlet ezen felül) azt szívesen fogadom! :)
2012. okt. 26. 13:33
 12/17 anonim ***** válasza:

Itt is sok minden van.

[link]

2012. okt. 26. 13:35
 13/17 anonim ***** válasza:

Az én kisebbik fiam 3 hetes volt karácsonykor. Ő is kapott ajándékot, pedig sok játékboltban kevesebb játék van, mint amennyi a nagyobbik fiamnak volt. Szóval mivel nem volt egy nagyon halvány fényű kis lámpánk, amibe nem baj ha ő is belenéz, azt kapott. Olyan kis csillagocskásat. :-)

Ilyent:

[link]

Nem nagy összegbe került, de a szándék a fontos, nem?!

2012. okt. 26. 13:40
 14/17 anonim ***** válasza:

A lányom tavaly 5 hónapos volt karácsonykor.

Én vettem neki egy plüss könyvet, ami csörgött-zörgött, van benne baba"tükör", sípol, stb...

Kapott még 1 új cumit is, ami éjszakai és világítós. Konkrétan ekkor fedeztem fel, hogy létezik ilyen is :)))

Anyósomék párásítót vettek neki a szobába, apukámék és a nővéremék pedig összesen 500 darab pelenkát és 40 darab törlőkendőt.

Úgyhogy, egy darabog el voltunk látva belőlük!

Unokaöcsémtől (akkor volt 4 éves) pedig kapott egy formabedobót, ami még az övé volt.

2012. okt. 26. 13:50
 15/17 anonim ***** válasza:

Mindenképp vegyél valamit:)

[link]

2012. okt. 26. 13:55
 16/17 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, nagyon hasznos volt az összes válasz! :)
2012. okt. 26. 14:11
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem még az is szomorú, hogy egyáltalán megfordult a fejedben, hogy ő nem kap semmit.

Képzeld el, a nagytesó mit gondolna, ha látja, hogy a kistestvére semmit nem kap. Ezzel elég rendesen megalapoznád a "helyét" a családban, a nagytesó elkönyvelné alacsonyabb rendű családtagnak, aztán úgy is viszonyulna hozzá.

Biztos van valami, amit nem "örökölt" meg a nagytól, nem csak csörgőt lehet venni egy babának.

2012. okt. 27. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!