Tudom hülye kérdés, de szerintetek baj, hogy a 9 hós babám még nem volt náthás? Mert mondják, hogy minnél többször náthás annál ellenállóbb lesz.
Kislányom 14 hónaposan lett először beteg.
Most 2 éves, azóta 2x volt beteg. Szerintem ez nem sokkal több, mint más gyerekénél, pedig még közösségbe is jár.
Hogy mitől lesz ellenállóbb? Sok mindentől függ, és nem csak attól, hogy már aprócska korában beteges...
Ez egy oltári baromság (mármint hogy ellenállóbb lesz)!
Az én fiam pont 9 hónaposan volt először beteg (megfázott a Balatonnál), és utána 2 hetente jártunk a dokihoz egész télen, pedig 21 hónaposan kezdtük csak a bölcsit.
Én is vittem gyerekközösségbe, ahol menetrendszerűen el is kapott mindig valamit.
A bölcsi első 4 hónapja is egy rémálom volt, 1 hét bölcsi, 2 hét otthon.......
És igaza lett a dokinéninknek, miszerint ez alkati kérdés: nem számított sem az, hogy sokáig szoptattam, sem az, hogy abszolút kiegyensúlyozottan táplálkozott (zöldség-gyümölcs, hús, hal, máj, tejtermékek stb.).
Az unokatesója (egyidősek) sokkal vékonyabb és válogatósabb volt, mégis tizedannyit volt beteg, mint a fiam.
Ez van.
oké köszi, ezen akkor nem izgulok
valószínú 1-2 hónap és már nem is lesz aktuális a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!