Mi a véleményetek erről a légzésfigyelőről?
Szia!
Nekem most 7 hónapos a fiam és mi is Angelcare figyelőt használunk.. használtan vettem, nagyon szeretem.. Én azt gondolom, hogy az egyik legmegbízhatóbb márka.. Tizenéve foglalkozom babacucokkal és tapasztaltam a vevőktől.. A pelusra csíptethetőt nem ismerem, de hallottam róla, nem lehet rossz az sem, mert nem kell utazáskor cipelni az egész felszerelést, csak azt a pici kütyüt..
Később, amikor már sokat mozog a baba, nem igazán lesz praktikus a pelusra csíptethető. Úgy ki fogja tépni a madzagot, mint a pinty, ha megtanul forogni.
Nekünk ez az Angelcare van, és nagyon szerettük. Ha jól van beállítva, nincs téves riasztás (mi először gyári 3-ason hagytuk, beriasztott, utána felcsavartuk majdnem 5-re, és utána nem volt sosem gond.) 11 hónapos koráig használtuk légzésfigyelőként, bébiőrként még a mai napig szoktam, pedig már 3 éves (kertes házban lakunk, napközben még szokott aludni).
Nekünk is pelenkára csíptethető van (Snuza). 8 hónapos a babám, elég sokat ficereg már de nem szokott lejönni róla a légzésfigyelő. Párszor előfordult, de akkor a férjem tette rá :)
Olyan is volt, hogy rajta felejtettük, és a szőnyegen kúszott és így is rajta maradt a légzésfigyelő.
Azért nagyon praktikus szerintem, mert nem csak akkor vigyáz rá, amikor a kiságyban alszik, hanem akárhol ráteheted. Az én babám sokszor aludt hordozóban, hintában, játszószőnyegen, a kanapén, a mi ágyunkban stb, úgyhogy nagyon jól jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!