álmaim 2 ülése :)))))))
1.-t választanám...
Ha van isofix a kocsiban, akkor egyiket sem, hanem Cybex Pallas II Fixet. (gyakorlatban is azt vettem)
Nagyon jó minőségű, nagyon jó anyagból van, könnyen állítható, kényelmes a gyerekeknek. Nekem állandóan bent vannak a kocsiban, de kivenni-betenni kb. 20 másodperc.
Isofix miatt (amelett, hogy biztonságosabb is) könnyebb a gyereket is kivenni/betenni, mert nem mozdul el az ülés.
Valaki írta, hogy a legjobb lett az ADAC teszten, ez valóban így is van, de ott is csak az isofixeset vizsgálták.
Erről beszéltem:
Egyébként kb. 8 hónapos koruktól és 8,5 kilós súlytól ebben utaznak, mert hosszra kinőtték már akkor a hordozót. (kilógott a fejük vége)
És ehhez kell venni külön isofix talpat?
A második üléshez, amit belinkeltem is isofix-es! :) Megfontolom! Csak nem tudom, h az isofix talp hozzá van, vagy külön meg kell-e venni?
Én úgy gondolom, hogy ekkora gyereknek nem lesz jó a 9-36-os ülés. Épphogy elére az alsó határt.
Bele kell próbálni minkettőbe, az a tuti!
Szóval a 9-18 kg-osat választanám a kettő közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!