Mit csináljak, hogy egyen a gyerek?
Hajtogatom, mert nem írod, hogy miket próbálsz neki egyáltalán enni adni. Így nem lehet segíteni. Nagyon sok infót nem osztottál meg, csak később vagy egyáltalán, a kérdésed alatti magyarázatodba egy szó nem esik az ivászatról, de szeded le a nyakam, hogy pedig benne van! Pedig olvasd el még egyszer, hogy egy mukk nincs benne. Csak később írtál erről.
De amúgy meg a te gyereked, a ti életetek, miért nem próbálod megoldani egymagad, ha már másra úgysem hallgatsz? Próbáltál neki kóstoltatni azokból az ételekből, amiket ajánlottam? Próbáltad ízesíteni neki az ételt? Próbáltál neki ízesített teát vagy gyümölcslevet adni?
Könnyű itt a másikat lehülyézni, csak hogy nálam ezek a dolgok mind beváltak, amiket leírtam. Te leidiótázod az orvosodat, akinek ez a hivatása, lehülyézel engem, mint anyukát, aki segíteni akar, hát ezek után lehet, hogy a hiba nem bennünk van! Ezen még nem gondolkodtál el? Nem persze, mert én hiába mondom, hogy fekete betűket olvasol, te akkor is el fogod magyarázni, hogy zöldek a betűk.
Én sem vagyok hajlandó tovább vitatkozni, eddig sem tettem, csak egy tanácsot tudok adni, szerintem érdemes lenne elgondolkodnod rajta, szállj néha egy kicsit magadba!
Kedves kérdező!
ne haragudj, te egy s.ggfej vagy.
Itt van valaki, aki csupa értelmes, segítőkész dolgot ír, és őt ekézed?!
Nézz már magadba!
Nem a tünetek, hanem a hozzáállásod alapján ki merem jelenteni, hogy igenis, a te hibád, hogy nem eszik a gyerek rendesen.
Türelmetlen, arrogáns vagy, lenézed más véleményét. Gondolom a gyerekeddel is ilyen vagy.
Csoki, túrórudi, édességek, üditő... 15 hónaposan. Csak gratulálni tudok...
Egyébként még az is lehet, hogy simán rosszul főzöl, és ezért nem eszi meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!