Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány anyuka van, akinek...

Hány anyuka van, akinek anyatejes (+hozzátápl. ) 9 hónál nagyobb babája? Aki nem adott még tápszert? Úgy tűnik mintha nem sok lenne.

Figyelt kérdés

Itt gyakorin alig olvasok olyat, aki néhány hónap után ne egészítené ki tápszerrel is az anyatejet. (Most azt hagyjuk hogy ki miért kellett, hogy pótlást adjon) De tényleg ilyen kevés anyatejes baba van? Környezetetekben hogy látjátok?

Csupán kíváncsi vagyok.

2012. okt. 23. 19:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Itt első.

Igen, van olyan nap, hogy 8-9x szopik egy nap, ennek legnagyobb része "nyugtató" cici, meg persze a reggeli visszaalvós, meg az esti elalvós.

De ez akkora probléma itt egyeseknek, hogy emiatt le lettem pontozva????

2012. okt. 23. 21:56
 12/17 anonim ***** válasza:
Kislányom 15 hónapos, hat hónapos koráig csak szopizott, aztán kezdtem a hozzátáplálást. Tápszert a kezdetek kezdetén adtam neki, mert kezdő anyukaként féltem, hogy éhes marad. Ez négy egymás utáni este volt. Aztán rájöttem, hogy hülyeség. Szerencsére!!! Környezetemben még három anyukát ismerek, akik szintén nem használtak még tápszert. Gyerekeik 1-2 év között vannak.
2012. okt. 23. 22:14
 13/17 alaszka ***** válasza:
Én is jelentkezek. :) Első kislányom, 19 hónapos koráig szopizott, sosem látott tápszert, 6 hótól volt hozzátáplálva. Második lányom most 16 hónapos, még reggel, este szopik, egyébként eszik mindent, ő sem kapott soha tápszert, és már nem is fog, mert anyatej mellett már tehéntejet is iszik.
2012. okt. 23. 23:05
 14/17 anonim ***** válasza:
16 hónapos a kislányom. Naponta 3-4 alkalommal szopizik, és kizárólag cicivel alszik el:)
2012. okt. 24. 07:26
 15/17 anonim ***** válasza:
2. vagyok,én nem pontoztalak le csak kérdeztem,mert fiam és 1,5 éves és el sem tudnám képzelni,hogy még szopizzon és olyan sokszor,mint egy kis csecsemő.
2012. okt. 24. 09:39
 16/17 anonim ***** válasza:
jövő héten lesz egy éves a babám, nappal 3szor szopizik, és éjjel is. Tápszert sose kapott.
2012. okt. 24. 13:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Az első fiamnak 3 hetes korától tápszert is kellett adnom, viszont 16 hónapos koráig szoptattam. Egy reggel neki kezdtünk volna, de Ő azt mondta, hogy: nem. Másnap is próbáltam, de nem kellett neki.

A második fiam 5 hetes koráig kapott tápszert is. Akkor viszont lett egy mell gyulladásom, és azóta nem kell a táp. Most lesz 7 hónapos.

2012. okt. 25. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!