Miért csinálja ezt 16 hónapos lányom?
Kislányom a lába közé veszi a párnát és úgy fordul hasra, hogy a párna is meg a 2 keze is ott marad, és olyan csipőmozdulatokat végez, amivel a punciját dörzsöli.
De nem csak párnával, hanem szinte minden nagyobb tárggyal csinálja. Formabedobó, labda, plüssök.... stb
Mitől van ez? Orvosnak elmondjam?
Nekem a húgom csinálta ezt 3évesen nekem azt mondta "puncizik" ilyenkor :D nem tudom ez mit jelent de szerintem semmi komoly. Én is csináltam hasonlót mikor kicsi voltam. Bár a 16 hónapos még elég picinek tűnik ehhez. Remélem az én lányom nem fogja ezt csinálni :) Ha nagyon nyugtalnít mondd el a dokinak de szerintem nem kell túl parázni a dolgot.
21éves kismama
Rájött, hogy ha a nemi szervét ingerli, akkor az jó érzés. Nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani a dolognak, próbáld meg olyankor másra terelni a figyelmét. Ez akkor jelent problémát, ha túl sokat csinálja, ha unaloműzésként csinálja.
Lányom 6 hónapos korától kb 2 éves koráig csinált hasonlókat, mi a neurológiát is megjártuk, mert nem tudtuk elképzelni mi baja... Hát semmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!