Renata julia kérdése:
Milyen tapasztalaitok vannak a beba pro ha 1es tapszerrol? Nekunk mintha jobban fajna a hasunk tole mint a milumiltol!
Figyelt kérdés
a kisfiam 2 honapos es sokat szenvedtunk a hasmenestol azaz minden etkezes utan volt kaki!(tapszeresek vagyunk)!es nem evett meg csak 90milit a milumil start optimabol ezert ugy dontottem h kiprobalom a bebat!de nem tudom jol tettem e mert ettol faj a hasa viszont kevesebbet kakil es tobbet eszik!szerintetek jol tettem hogy valtottam?mar kikeszulok!2012. okt. 23. 13:03
1/5 anonim válasza:
szia!
én a beba h.a. pro startot adom a kisfiamnak születése óta.most 3 és fél hónapos.nekünk semmi problémánk nincs vele.
egyáltalán nem biztos hogy a kisfiadnak amiatt fáj a pocija!!!lehet csak most lépett be a hasfájós korszakba.adj neki espumisant vagy infacolt.ja és a ha napi egy kaka meg van akkor az jónak számít tápszeres babáknál!
2/5 anonim válasza:
Nektek, vagy csak a babádnak? Bocs, de ezt nem bírtam kihagyni. :)
Kisfiamnak szorulást okozott, és eléggé fel is fújta, így infacolt kellett adnom neki, és attól helyrejött.
3/5 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek
remelem hasznalni fog!nekunk nem egy kaka volt hanem 4 es ezert valtottam tapit!
2012. okt. 23. 13:42
4/5 anonim válasza:
Nekünk is szorulást okozott ez a tápszer.Nálunk 3-4 naponta volt tőle kaki és akkor is szenvedve nagy nehezen! Én Novalacra váltottam, ez megoldotta a problémánkat.:)
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!