5 hetes babátok hányszor és mennyit eszik egy nap?
Figyelt kérdés
Az 5 hetes kisfiam 8x eszik egy nap 80 ml-t. 3750g most a súlya, kiszámoltam (tömeg szorozva 150-nel, osztva az étkezések számával), hogy ez kb megfelel ennek az előírt mennyiségnek, még kicsit több is. Viszont ennek ellenére már 2-2 és fél órára nagyon megéhezik, iszonyúan sír, és nagyon mohón eszik szegénykém. De félek, nem lenne már nagyon sok, ha ennél többet adnék neki? Van akinek ennyi idős gyereke 90-100 ml-t eszik 7-8 alkalommal?2012. okt. 22. 22:10
1/4 anonim válasza:
Én babám 4 hetes, ő is 7-8 alkalommal eszik naponta és van amikor 100akat is megeszik. Néha 110et is, de átlagba 90et. Most 3580g.
Anyatejes vagy tápszeres baba?
2/4 anonim válasza:
Az enyém 8x evett de volt h 12-15x is! Ha anyatejes ne méricskéld, hanem etesd meg ha éhes. Anyatejjel nem tudod túletetni....
3/4 A kérdező kommentje:
Tápszeres a babám, Beba pro start HA-t kap,
2012. okt. 23. 09:24
4/4 Emmami válasza:
Szia! Az én babám 100-120-at evett 4-5 hetesen. Most 7 hetes lesz, most 80-90-et de 2-3 óránként eszik. Szerintem ez teljesen jó így. Ne aggódj. Én csak anyatejet adok neki, igény szerint, ha 1-1,5 óra telt el akkor is adok. Így van nem tudod túl etetni, a felesleg úgy is visszajön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!