Tegnap derült ki h kisfiamnak le van növe a nyelve kicsi a nyelféke de azt mondták hogy nem kell felvágatni mert nem zavarja még a beszédbe hogyha zavarja akkor majd felvágatják addig nem? Mit tudok most csinálni?
de valamien szinten zavarja mert mindig tologatja ki a myelvét
nem tud szopizni sem és emiatt elepadt a tejem mert fijton fejnem kellett és kb 2 hete elapadt szoltam a védönönek is de nem csináltak semmit
Majd, ha zavarja a beszédben? Akkor már késő, vagy logopédus kell hozzá.
"Műttesd" meg most, jobban jársz.
Egyébként nem nevezném műtétnek, ez egy ambuláns beavatkozás. A lányomnak ajakféke volt, egész véletlenül, fogmosás közben vettem észre. Azonnal vittem a fül-orr-gégészetre. Azért üvöltött, mert le kellett fogni. (pedig én fogtam le, ebből is látszik, mennyire egyszerű beavatkozás, egy műtétnél nem nagyon lehet ott a szülő)
Szia!
Az én kislányomnak is le volt nőve, 2 hetes korában felcsípték neki. Én jobban sírtam mint ő :-) Neki meg se kottyant kb 2 másodperc volt az egész utána fél perc nyavalygás és már nem is volt semmi baja, nem is vérzett neki. Szerintem inkább most csináltasd meg és ne akkor amikor már zavarni fogja a beszédben mert lehet akkor már rosszabbul fogja viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!