Olyan nemű lett a babád, amilyet szerettetek volna?
Mi még nem terveztük a babát, de ő jönni akart. Én kisfiút szerettem volna, a férjem az elejétől érezte, hogy kislány lesz. A 13. heti UH-n fiút mondott a doki, utána sokáig nem mutatta magát a baba, a 20. héten tudtuk meg, hogy kislány. A férjem nagyon örült neki, és én is. Egy picit azért sajnáltam, hogy nem jött össze a fiú, de mivel amnio-m is volt magas Down-kockázat miatt, teljesen mindegy volt, csak az volt a lényeg, hogy egészséges legyen és megtarthassuk. Így az amnio eredményekor annyira örültünk, hogy egészséges kislányunk lesz, hogy teljesen elszállt belőlem az, hogy én eredetileg kisfiút szerettem volna.
36 hetes múltam, már bármikor szülhetek (veszélyeztetett vagyok a 32. héttől- megrövidült méhnyak, nyíló méhszáj)! Annyira várom már! (Ha lesz 2. baba, azt tényleg fiúnak szeretném)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!