Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Inkább csak alváskor adjam...

Inkább csak alváskor adjam oda neki?

Figyelt kérdés
9 hónapos fiamnak van 2 egyforma kendője. Csak ezzel tud elaludni. Egy ideje mikor észre veszi az ágyába kiveszi és onnantól nem érdekli semmi csak a kendő. Olyan neki mint egy cumi. És ilyenkor nem annyira jó mert a játékot is abba hagyja és csak a kendővel mászkál a szobába.
2012. okt. 16. 22:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Tedd el a kendőt, amikor felkel, hogy ne lássa, és csak alváshoz add neki. A lányomnak is ilyen volt/van. Ő rászokott nagyon, nem volt egyszerű leszoktatni, hogy csak alváshoz legyen neki. Ha most egyszerű, most vedd elejét ennek. Én ha mégegyszer kezdeném, így csinálnám.

És csak egyet adnék neki, mert azt a hibát is elkövettem, hogy odaadtam mindkettőt, egy idő után csak kettővel tudott aludni, arról is nehéz volt leszoktatni, hogy ne kelljen mind a kettő.

2012. okt. 16. 22:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Mindig csak az egyiket adjuk oda. A másikat meg mossuk. Egy nap alatt büdös lesz.
2012. okt. 16. 23:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Bocsi a kérdésért, de milyen kendőt használtok, esetleg tudnál linket küldeni, mert a kislányom csak úgy tud elaludni, ha megfogja a kezemet és az arcához húzza. Próbáltam egy csomó féle szundikendőt, de nem érdekli egyik sem, pedig nagyon szeretném már leszoktatni a kezemről...
2012. okt. 17. 00:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem nagyon látszik. Semmi különleges nincs benne csak finom puha. Amúgy tesóm lánya mikor kicsi volt csak úgy tudott elaludni ha kapargathatta valakinek a könyökét. [link]
2012. okt. 17. 06:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem értem, hogy miért gond, hogy van egy kendője, amit nagyon szeret?! Ez egy bizonyos biztonság érzetet, megnyugvást ad neki. Az én fiam 16 hós. 2,5 hónapos kora óta csak textil pelenkával hajlandó aludni. Annyira megszerette, hogy már az is elég neki, a cumi sem kell. Visszük magunkkal mindenhova, van hogy ő sem játszik mással, azt a hóna alá gyűri, és cipeli magával. Nincsen ebben szerintem semmi rossz.
2012. okt. 17. 12:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Istenem, de édes a kisfiad!:))
2012. nov. 3. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!