Miért csinálják ezt a mai anyukák?
Szerintem az ilyeneknek kutyát kellene tartaniuk, hogy legyen min levezetni a feszültséget.
Tényleg nem tesz jót nekik.
hát pont ahogy mondod nem a te dolgod :-)
feleslegesen idegesíted magad e miatt, a lényeg h te ne csináld
én már régen leszoktam erről, nem az én felelősségem
inkább sajnálom a gyereket
Mondok egy durvábbat! Tegnap láttam!
A szomszéd utcában van egy kisbaba, áprilisban született, április végén.
Már 2 hetesen, 45 fokban döntött sportkocsiban tologatta az anyja.
Tegnap meg! A bicikliülésben bóklászott a baba, aki ugye fél éves sincs még egészen. Csak görnyedezett ott szegény kis csecsemő, minden bukkanónál előrebukott ő is.
Annyira sajnáltam!!!
Szerintetek finoman kellene szólni az anyjának?
Azért is csinálhatja, mert ezt várják el tőle. Tudom, hülyén hangzik, de mégis.
Az én lányom 1 éves, még nem jár. Úgy tudom, ezzel nincs is semmi baj, van még pár hónapja elindulni. Magától megtesz 2-3 lépést és stabilan áll kapaszkodás nélkül. Nagyon sokan mondják, hogy így meg úgy tanítgassam járni, meg hogy miért nem tud még, biztos valamit rosszul csinálok mert az ő gyerekük bezzeg ennyi idősen már egyedül ment fel a lépcsőn.
Elég idegesítő, hogy mindenből versenyt csinálnak mostanában az anyukák és olyanokba kergetik a többi anyukát, amit itt is leírtál.
A másik meg a "régi generáció": mi is így csináltuk, mégis egészséges felnőtt lettél.
Gondolom te írtad ki azt a kérdést is, h "te beletennéd a babakocsiba a macskádat?" . Basszus itt már mki a más dolgával foglalkozik? Ha ennyire idegesít, akkor mond meg nekik, h nem így kellene...és pont.
Az csak egy dolog, h én nem táplálnék hozzá, vagy nem ültetném a babámat ha nem tud még ülni, de akkor sem szólok bele abba, h más mit csinál. A face erre való, h olyanok mint te, pletykáljanak és rosszindulatúskodjanak másokkal.
Szerintem nem a te dolgod!
Sokáig engem is idegesített, h mit, hogy csinál pár anya! De az ő gyereke az ő élete! Te így csinálod, ő úgy! Mindenki el tudja dönteni, h mi a legjobb a gyerekének, még, ha azt te el is ítéled! És, ha ő rosszat csinál, csinálja, te akkor is nyugodt vagy, mert te mindent megteszel, h a picidnek a legjobb legyen!
Ennyi! :)
Ne foglalkozz más dolgával! Csak magaddal és a saját életetekkel!
1-es, szóval szerinted a kutya arra való, hogy legyen "min" levezetni a feszültséget?
Hm, én inkább most rajtad szeretném levezetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!