Meddig fog még felébredni éjszaka?
Mit vársz egy 3 hós babától?Most lehet lepontozni,de kivan a t@köm,hogy sokan már az 1 napos babától azt várják,hogy átaludja az éjszakát!Ugyan már..örülj,hogy csak 1 szer kel fel és tedd össze a kezed!!
Mi lesz ha pl.fogzik és majd úgy megviseli hogy óránként ébred?
És gondolom nem te vagy az egyedüli akinek még nem alussza át az éjszakát!"Másnak is van ilyen?"
Szia,
8 hos a fiam, meg mindig ebred ejjel 2-3 kozott, es meg is eszi a tapszeret, pedig kap mar fozeleket,tejpepet,husit,rizst,tesztat stb. nem hiszem, hogy elsosorban ehes, inkabb csak megszokas. 4 hos koraig 2-szer kelt, az egyik evest elhagyta(valoszinuleg a hozzataplalas is kozrejatszott, akkor kezdtuk), de ezt a masikat nem hajlando. viz nem kell neki, csak a tej. emelett rossz alvo is, igy kb 4-5-szor kelek hozza, mert hol a cumi kell, nem talalja, hol csak felsir(a foga is jon), tudom, hogy nagyon kimerito, en is faradt vagyok, de mindig az van a szemem elott, hogy ezek a honapok hipp-hopp elillannak,aztan majd mi kuncsorgunk egy kis odabujasert.:)
kitartas!
Nem értem azt a válaszolót, aki ennyire felháborodott.
A kérdező valószínű első babás és nincs sok tapasztalata és kíváncsi mások véleményére. Ennyi. Nem kellene ezért lehurrogni. Ha zavar a kérdés ne válaszolj rá.
Akkor én most válaszolnék... Az én babám is néha-néha megébred és forgatja a fejét ide-oda és hangosan szuszog. Én nem veszem ki az ágyból, csak akkor ha sír. A hátát szoktam simogatni vagy a fenekét finoman paskolni és akkor vissza alszik.
Szerintem megszokásból ébredhet fel, mert nagyon jó a belső órájuk. De ha nem jelzi sírással hogy éhes és meg tudod nyugtatni, akkor szerintem sem kell kivenni.
köszönöm a válaszokat!
Aki felháborodott a kérdésen, tegyen úgy, mint az utolsó válaszoló írta, egyszerűen ne válaszoljon, lépjen túl a kérdésen!
Egyéblént nem sír egyáltalán ha felébred.
Akkor ezek szerint csak megszokás.
Valószínűleg tényleg csak egy rossz szokásról van szó! Leírok neked egy módszert (Ébredj, hogy alhass!), amit a Suttogóban olvastam. Ez direkt ennek a megszüntetésére lett kitalálva. Olvasd el, aztán majd meglátod alkalmazod e. Kicsit drasztikus...
" A szülők rendszerint megrökönyödnek, amikor az "ébredj, hogy alhass" technikát javasolom a rendszeres ébredésre. Állítsák be a vekkert egy órával korábbra, mint amikor a baba ébredni szokott és ha csörög, menjen be a szobájába. Finoman rázza meg, egy kicsit masszírozza a hasát, dugjon cumit a szájába- ezek mind segítenek, hogy féléber állapotba kerüljön. Ezután menjen ki. A baba vissza fog aludni. Így Ön irányít és nem pusztán reménykedik benne, hátha csodás módon magától felhagy ezzel a rossz szokásával. (Nem fog.) Azzal hogy egy órával korábban fölébreszti, kizökkenti a rossz ritmusból."
Üdv: 6 hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!