Ki a legjobb gyermekorvos Komáromban? Tapasztalatokat szeretnék!
Figyelt kérdés
2012. okt. 13. 11:58
1/11 anonim válasza:
Szia! Ha kapsz majd választ, azt én is figyelem majd, mert én is gyermekorvost keresek épp. Dr. Zsilka Ilonán gondolkodom...
2/11 anonim válasza:
Szia!
Mindenkinek más a legjobb! Mi Scler Szilviához járunk!
Hozzá járak a legtöbben! Ő a legidősebb egyébként! Én azért szeretem, mert nem rögtön antibiotikumot ír, hanem homeosat javasol.Zsilka doktorőhöz is sokan járnak. Boldov doktorról keveset tudok!
3/11 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy Dr. Zsilka Ilonához járnak a legtöbben. Még várom a válaszokat, de majd én is írok tapasztalatokat. Köszi az eddigieket!
2012. okt. 13. 13:00
5/11 A kérdező kommentje:
Miért a legjobb? Írsz tapasztalatot, példát? Kösziii :-)
2012. okt. 14. 00:42
6/11 anonim válasza:
Én is hozzá jártam anno. Elég sok mindent tud, rendes és jófej. Volt hogy vakbélgyanúval beküldött korházba kivizsgálásra stb. stb. Szerintem nem rossz doki. A Schlerről azt halottam hogy még a 80 években volt 1 eset mikor rosszúl adott be egy injekciót egy lánynak és lebénult a lány.
7/11 anonim válasza:
Zsilkát választottam, első találkozásnál szimpatikusnak, kedvesnek tűnt. A rendelője is elég közel van, ez is fontos számomra. Remélem minden rednben lesz.
8/11 A kérdező kommentje:
Hát nem sok válasz érkezett. Nna, mindegy, leírom én is a véleményem.
Tökéletes orvos nincs.
Zsilka a legeslegjobb!
Szilvia volt a mi orvosunk is, de sosem szerettük.
P. Márta nem ajánlom, kicsit "kegyetlen" a gyerekekkel.
2012. okt. 19. 23:41
9/11 anonim válasza:
Semmiféle képpen ne menjetek dr. Schler Szilviához! Az a nő egy kontár. Egy hajszálon múlt csak, hogy nem haltam meg miatta.
10/11 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy Szilvia valamikor volt nagyon jó doktornő, de mindenki megörekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!