Jó az ilyen anyagösszetételű gyerekharisnya? 75% pamut 22% poliészter 3%elasztán
Figyelt kérdés
2012. okt. 12. 18:10
3/8 anonim válasza:
ezen én is gondolkodtam, mert ilyen harisnyát vettem. Szerintem 100% pamut harisnya nincs, mert az lecsúszna.
4/8 alaszka válasza:
A poliészter a nem jó benne, az elasztán nem baj, mert attól lesz kényelmes, rugalmas viselet. Ha tapintását nem találod rossznak, és a babát sem zavarja, akkor nem baj. Én 100% pamutból is vettem már rossz minőségűt.
5/8 anonim válasza:
Én a napokban pont ilyet találtam a piacon - nem vettem meg... Ráadásul a méretezése is elég gyatra volt.
6/8 A kérdező kommentje:
köszi, akkor hanyagolom
2012. okt. 13. 19:57
8/8 A kérdező kommentje:
22% poliészter
és a válaszadók aránya miatt
2012. okt. 15. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!