Szerintetek neheztelnem kéne a férjemre amiért másfél-2 havonta elmegy sörözni a barátaival vagy ez még belefér? Lent
Kislányunk 9 hónapos. Kb. másfél-2 havonta megy a férjem beülni sörözni a haverjaival munka után, esténként, ilyenkor kb. este 11-re ér haza, így aznap nem találkozik a kislányunkkal, egész nap én vagyok egyedül itthon vele.
Anyósom szerint minek megy, már inkább családostul kellene találkoznunk a barátainkkal és azok családjával együtt (már akinek van), nem így elmenni inni egész estére.
Egyébként rendben van a házasságunk, a férjem sokat segít mindenben és a kislányunkkal is foglalkozik. Szerintetek sem kéne soha így "kimaradnia" a férjemnek, ha már van babája is, vagy ez még belefér?
Teljesen belefér, főleg, hogy be is segít. De azért együtt is mozduljatok ki, meg te is egyedül.
Anyós azért már idősebb, másképp látja a dolgokat.
Minden héten nekem mondjuk nem férne bele, de így ok.
Én csak napközben hétvégén szoktam ritkán elmenni vhova mert este szopin alszik el a baba és ahhoz kellek :-)
Szerintem is bőven belefér. Nálunk 8 hetes baba mellett csináljuk, hogy apa heti 1x foci, akkor este nem is látja a babát, meg heti 1x sör, ugyanazzal a bandával, akkor viszont fél 8körül, fürdetés után indul. "Cserébe" :o) egész szombaton övé a kislányunk, én pedig nyugodtan tehetek-vehetek itthon, elmehetek vásárolni, barátnőzni, vagy amit akarok. Ha nem vagyok otthon, lefejt tejcsit kap apától, és amikor hazajövök, begyűjtöm és lefagyasztom a következő hétre való adagot.
Anyósnak meg nem kell mindent tudnia, ha ennyire kiakad rajta, ahogy kivettem, úgysem laktok együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!