Mi a vélemény az univer-es bébiételekről?
Én inkább magam készítem neki, kb 90%-ban.
Én is bébiételezni akartam, de ugyebár a hozzátáplálás gyümölccsel kezdődik, annak a levével, így azt nyilván facsartam neki, aztán reszeltem, és nagyon szerette, nekem meg nem volt különösebb fáradtság. Aztán utaztunk pár nap után, és mivel az őszibarackot ette, így a Hipp őszibarackjából vettem egy párat, ha út közben megéhezne. És hát nem kért belőle, köszönte szépen. Akkor néztem meg, hogy milyen kevés benne az őszibarack, rizsliszt, víz, ilyen összetevőkből áll, az ízének köze nem volt a gyümölcshöz. Jah, és olyan áron volt egy üveg, mint egy kg gyümölcs...mondanom sem kell, egy kg-ot hány napon keresztük eszik egy baba... :) Úgyhogy ekkor döntöttem el, hogy én főzök neki.
Egyébként néha kap bébikaját, mostmár húsosakat, de olyat, amit én nem csinálnék meg az összetevők különlegessége miatt. Nagyon szereti pl a gesztenyepüré-alma-csirkehusisat, az mondjuk Kecskeméti.
De a zöldséges kajákat csak úgy eszi meg, mármint az üvegeset, ha teszek hozzá valami gyümölcsöt, mert olyan borzasztó ízetlenek.
Én párolom a zöldségeket, így nagyon finom ízük marad...
Egyékbént az Univer kaják jók, mert egyik sem tartalmaz cukrot, ellentétben mondjuk a Kecskeméti meg a Hipp néhány termékével! Úgyhogy én mindig a cimkét nézem mielőtt veszek valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!