1 éves fiamat hogyan tudnám leszoktatni, mert olyan anyás?!
Totál odavan értem, nem tudom mit csináljak vele. Fog ez változni, mert ma is elmentem anyukámmal a boltba, itthagytam a tesóméknak és amire hazaértünk megértem megnyugtatni, kapkodott a levegőért úgy sírt.
Meg amúgy is nem tudom ráhagyni senkire se.
Van más is ezzel így??
az enyém 4 éves és anyás. :)
Oviban el van nélkülem, amikor suliban vagyok vagy dolgozom, akkor is, de például tegnap este átölelt alvás előtt és nem akart elengedni. Olvastam neki, beszélgettem vele, de semmi nem volt elég neki. Azt mondta, okos vagyok és már nem kell többet tanulnom...
Mondtam, hogy még munkám van és ha nem írok vissza, akkor máshoz mennek hitelért, mire nagy boldogan megölelt és közölte, hogy anya, menjenek is máshova! :)))
És rendszeresen megvéd. Anyukám itt volt, valamire mondta nekem, hogy butaság. Mire a kisfiam tajtékot hányva rohant, hogy ne mondj ilyet anyukámnak, mert ő nem buta, hanem szép és okos. :P
Szóval senkinek egy rossz szava sem lehet hozzám, mert megvan a védelem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!