Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves fiamat hogyan tudnám...

1 éves fiamat hogyan tudnám leszoktatni, mert olyan anyás?!

Figyelt kérdés

Totál odavan értem, nem tudom mit csináljak vele. Fog ez változni, mert ma is elmentem anyukámmal a boltba, itthagytam a tesóméknak és amire hazaértünk megértem megnyugtatni, kapkodott a levegőért úgy sírt.

Meg amúgy is nem tudom ráhagyni senkire se.

Van más is ezzel így??

2012. okt. 10. 13:52
 1/5 Jégtánc ***** válasza:
100%
Kezdődik az anyás korszak:) Majd elmúlik valamikor.Türelem,türelem:)
2012. okt. 10. 13:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Kösziii... de mikor??? :-/
2012. okt. 10. 13:56
 3/5 Felülmúlhatatlan ***** válasza:
100%

az enyém 4 éves és anyás. :)

Oviban el van nélkülem, amikor suliban vagyok vagy dolgozom, akkor is, de például tegnap este átölelt alvás előtt és nem akart elengedni. Olvastam neki, beszélgettem vele, de semmi nem volt elég neki. Azt mondta, okos vagyok és már nem kell többet tanulnom...

Mondtam, hogy még munkám van és ha nem írok vissza, akkor máshoz mennek hitelért, mire nagy boldogan megölelt és közölte, hogy anya, menjenek is máshova! :)))

És rendszeresen megvéd. Anyukám itt volt, valamire mondta nekem, hogy butaság. Mire a kisfiam tajtékot hányva rohant, hogy ne mondj ilyet anyukámnak, mert ő nem buta, hanem szép és okos. :P

Szóval senkinek egy rossz szava sem lehet hozzám, mert megvan a védelem! :)

2012. okt. 10. 14:06
 4/5 anonim ***** válasza:
én lányom is egy éves, és ő is anyás. de olyan szinten, hogy az ég egy világon senki sem jó neki. mindig velem szeretne játszani, mászik az ölembe, ölelget, simogat, ha az apjának adom, ugyan nem sír, de a tekintete mindig engem keres, semmi sem tereli el a figyelmét. most még rátesz egy lapáttal, hogy 4 foga jön egyszerre, és még cipelem is, amikor tudom, mert annyira igényli. önző módon örülök, hogy ennyire ragaszkodik, féltem, hogy engem nem is fog szeretni, mert nem vagyok az a mintaanya típus, de néha tényleg jó lenne szusszanni kicsit, nem csak akkor, mikor alszik.
2012. okt. 10. 16:42
 5/5 A kérdező kommentje:
látom akkor nem csak én járok ebben a cipőben. nálunk is elvan az apjával, (bár keveset vagyunk együtt...) de ha nem lát engem, akkor már nyöszörögni kezd és én is csak akkor pihennék ha alszik, de akkor is inkább gyorsan csinálom a dolgom amire éppen jut időm... nekünk is most jön egy fog..
2012. okt. 11. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!