Milyen megoldást javasolnátok?
A megoldást nem tudom, de valami történhet 4 hónapos kor környékén. Az én kislányom is szuper alvó volt addig, aztán ez egy csapásra megszűnt. Most 6 hónapos, és ott tartunk, hogy nappal kétszer fél órát alszik, és éjjel sem alszik soha egy huzamban két óránál többet.
Szerintem erre két megoldás van. A szigorúbb típusok hagyják a babát sírni, aztán pár nap alatt állítólag megoldódik a probléma. Én nem ezen az állásponton vagyok.
Mi magunk közé vesszük. Nem érdekel, hogy "odaszokik". Van egy nagyobb gyerekem is, nappal sem szaladhat a háztartás, nem tudok lepihenni, amikor alszanak (mivel ilyen egyszerre ritkán van), mosni kell, főzni, koszban sem élhetünk. Legalább éjjel szeretnék pár órát nyugodtan aludni, nem a fenekét rázogatni. Így ha felébred, odaviszem, és alszunk tovább. Tök jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!