Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy nap hányszor és mikor...

Egy nap hányszor és mikor kakil a baba?

Figyelt kérdés
Az én kislànyom egy nap 2szer (de. és du.), majd elkezdtünk répàt enni, akkor egyre csökkent (du.) Ma 5.napja eszünk és ma nem kakilt. Ez nagy baj? Amúgy jókedvű. Az első pàr napban làtszott a répa a székletén.16 hetes

2012. okt. 9. 23:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem a babám 13 hós, és kétszer kakil. Csak akkor 3szor, ha fogzik, mert akkor akár háromszor is.

A répától ő is "bedugul". Az megfogja némelyik babát. Adj neki baracklevet (persze ami a babáknak van), az majd fellazítja. De én adtam neki laxans kúpot (doki írja fel), mert az nem meghajtja, vagy megmozgatja a beleket, hanem "szétpezsegteti" azt, amitől székrekedése van.

De azért egy nap utána még ne aggódj ezen!

2012. okt. 9. 23:52
 2/2 anonim válasza:

Ha a hozzátáplálást elkezditek, a kaka is lehet kevesebb is, több is. Meg szoknia kell a gyomrának. Ahogy hozzászokik a pépes kajához, beáll a kaki is :)

Az én lányom 4 hós koráig csak szopizott, volt hogy 3-4-5 napig nem kakilt, aztán elkezdtük a hozzátáplálást és megoldódott az is. Napi 1-2 kaki volt. De én ezen sose görcsöltem, ha nem fájt a pocija miatta, akkor ráhagytam. Most 18 hónapos, hónapok óta 2 kaki van, de.1 és du.is 1. De ha mégis csak 1 sikerül 1 nap?? Majd holnap bepótolja :)

2012. okt. 11. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!