Egy nap hányszor és mikor kakil a baba?
Nekem a babám 13 hós, és kétszer kakil. Csak akkor 3szor, ha fogzik, mert akkor akár háromszor is.
A répától ő is "bedugul". Az megfogja némelyik babát. Adj neki baracklevet (persze ami a babáknak van), az majd fellazítja. De én adtam neki laxans kúpot (doki írja fel), mert az nem meghajtja, vagy megmozgatja a beleket, hanem "szétpezsegteti" azt, amitől székrekedése van.
De azért egy nap utána még ne aggódj ezen!
Ha a hozzátáplálást elkezditek, a kaka is lehet kevesebb is, több is. Meg szoknia kell a gyomrának. Ahogy hozzászokik a pépes kajához, beáll a kaki is :)
Az én lányom 4 hós koráig csak szopizott, volt hogy 3-4-5 napig nem kakilt, aztán elkezdtük a hozzátáplálást és megoldódott az is. Napi 1-2 kaki volt. De én ezen sose görcsöltem, ha nem fájt a pocija miatta, akkor ráhagytam. Most 18 hónapos, hónapok óta 2 kaki van, de.1 és du.is 1. De ha mégis csak 1 sikerül 1 nap?? Majd holnap bepótolja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!