Ajánlanátok 9-18 kg-os ülést?
NAGYON megbízhatót keresek és persze kényelmeset!
Már vagy 2 hónapja vacilálok, de már nagyon kellene egy jó ülés, mert a kisfiam, kabátban már nem fog elférni a hordozóban.
Az autónkban a 2 ISOFIX-es pontmár foglalt (a két nagyobb gyerek ülése oda van kötve) így nem feltétlenül kell, hogy Isofix-es ülés legyen, DE
- jó töréstesztje legyen
- eléggé dönthető legyen egy 10 hónapos babának
- max. 70.000 Ft-ot szánunk rá.
Amik között vacilálok:
- Maxi Cosi Tobi
- Römer King Plus
- Maxi Cosi Priori
Véleményeket, tapasztalatokat szeretnék!
Köszönöm szépen!
Maci cosi priori xp.
Nekünk bevált, stabilan be lehet kötni, annyira meg lehet dönteni olyan mintha hordozóban lenne.
Széles, magas, kényelmes. 3,5 éves, 110 cm,18 kg a lányom, most nőtte ki.
Amit szeretek benne, huzata könnyen levehető, mosógépben mosható, ha eszik iszik a kocsiban, vagy lehánnya, este kimosom, reggelre száraz.
Nincs nyakpárna, nem izzad bele a gyerek feje, mint a Tobi ban, és szélesebb mint a Tobi, abban már 2 évesen barátnőm fia. Kabátban nem fért el.
A BeSafe-et nem néztétek? Nekünk olyan van, és imádjuk!
Ha mindenképp a felsoroltak közül kellene választani, akkor Tobi!
Nekünk is Maxi Cosi Priori Xp van, nagyon szeretjük! Kislányom 17 hónapos, aludni is tud benne, dönthető. Meg vagyunk elégedve abszolút, minden szempontból.
A többit nem ismerem de eléggé utánaolvastam amikor vettük, az index.hu-n van egy nagyon jó fórum gyerekülésekről, én onnét (is) tájékozódtam.
Megvetted azóta az ülést? Milyet vettél végülis?
Most Nálunk is aktuális a téma.
A maxi cosi priori xp-t néztem Én is, de ezt találtam.
Nem tudom...Nem valami bizalomgerjesztő az a közepes.
Szia!
Bébé Confort Axiss-t vettünk.
A Fiam imádja és én is. Nagyonkönnyű bekötni a kicsit, nagyokat alszik benne...és a 4 éves fiam is lazán belefér még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!