Veszel babádnak használtan zoknit, harisnyát, cipőt?
Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 14:07
11/12 anonim válasza:
Harisnyát vettem használtat jó állapotút,babazoknit 100Ft-okért lehet venni újat és nem is kell belőle sok.Addig amíg nem tud járni veszek neki használt cipőt (pont most vettem) de ha már járni fog nem kap használt cipőt mert az már ki van taposva.
12/12 anonim válasza:
Semmi kifogásom a használt ruha vagy játék ellen, én is járok rendszeresen Hádába turizni saját részre. Harisnya vagy zokni, még belefér, de a cipő az nem. Két éves a fiam, még fejlődik a lába, nem adok rá olyan cipőt amit más gyerek már kitaposott. Sőt, ha lesz testvére a bútorait, ruháit játékait örökölni fogja, de a cipőit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!