Van olyan, akinek a babája semmiféle ételt nem fogadott el?
Már kb 1 hónapja tápszert is kap és a doki azt mondta,hogy kezdjem el a hozzátáplálást.
Ja tápszert sem igazán díjazza,csak ízesítve eszi meg.
Próbáltam már barackot,almát,az összes babakaját(üvegeseket),de semmit nem akar megenni.
Egyik-másik babakajától hányt is!
Akinek szintén ilyen nehezen szokott rá a kajákra a babája,hogy és mivel sikerült végre?
Várom a tapasztalatokat,tanácsokat!
ha nem fogad el semmit még nem érett rá akkor ált. a száját se nyitja szivesen , az ételt kiköpi v. nem nyeli le.
mennyi idős?
Unokahúgom 10 hónapos koráig nem evett meg semmit sem csak a tápszert (ő az elejétől fogja tápszeres volt), és utána is csak irtó lassan fogadta el az ételeket.
Nekik azt mondta a doki, hogy ha szépen fejlődik, akkor nem lesz baj. S igen, szépen fejlődött, más gondja nem volt.
Én a babádat elvinném azért egy orvoshoz, mert az rossz, ha hányt is már.
Persze az is kérdés mennyi idős. 4-5-6 hónaposan nem aggódnék, hogy nem eszik még mást, vagy hogy lassan haladtok. Ha már idősebb a babád, és esetleg még rosszul is fejlődik, akkor menjetek dokihoz vele.
Előszöris,köszi a válaszokat!
Nyitja a száját ha etetem, a tejpépet megeszi.
Dehát az tejpép! Valami normális ételt is kellene már elfogadnia!
Azért hányta ki a kaját,mert nem ízlett neki.Előbb csak fintorgott tőle,aztán öklendezett.
Emiatt nemhiszem,hogy orvoshoz kellene vinnem.Én is öklendeznék az olyan kajától,amit nem szeretek és a számba dugják. :)
De írtó nehéz megtalálni,hogy mi az amit szeret.
A nagyfiam is ilyen volt.
Csak 1 féle babakaját evett meg.
A fejlődésével sincs gond,mert a doki szerint 3× annyit hízik,mint az előírt.
Hát akkor meg nincs itt gond. Van baba, aki hamarabb is elfogadja a kajákat, de nem mindegyik. A te babád még nem érett rá, így szerintem most pihentesd a témát, és még ne aggódj azon, hogy ő is csak egy bébikaját fog csak szeretni, meg már most válogatós meg ilyenek. Egyszerűen ő még kicsi, és ő még nem akarja.
HA 1 éves lenne és még mindig itt tartanátok, akkor lehet én is aggódnék. De 5 hónapos még csak. Ilyenkor még bőven előfordulhat, hogy nem kéri a rendes ételeket. Ja, és lehet 2 hét múlva meg már fogja...csak ne erőltesd, és ne hozd le az égről is a csillagokat, mert akkor tuti válogatós is lesz később. Csak most adja neki időt, és a tesójával próbáld meg ne összehasonlítani.
Ja, és jól fejlődik. Akkor meg no problem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!