Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sos! 3 és fél hete vették ki...

Sos! 3 és fél hete vették ki a kislányom orrmanduláját. Létezik, hogy most orrszíváskor az vérzett be?

Figyelt kérdés

Szerda estére benáthásodott, azóta sajnos szívni kell az orrát és ma este véres orrváladék jött ki.

Mondjuk 2 hete is volt, hogy szívni kellet, akkor semmi ilyet nem tapasztaltam.

2012. okt. 7. 20:40
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Egyáltalán lehet szívni az orrát orrmandula műtét után? Megkérdezted a dokit? Ha nem én inkább az orvosnál érdeklődnék.
2012. okt. 7. 20:56
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem simán lehet. Azért ott a nyálkahártya sérült valamelyest, lehet ott vérzett be. Igen az a patthelyzet: nem szívod le és szenved (esetleg komyolyodik) vagy leszívod és ez történhet. Kérdezd mega dokit, lehet ad rá valami sprét, ami könnyíti a szívást, és nem sérti fel újra a sebet
2012. okt. 8. 08:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Mandulaműtét után 1,5 héttel szívtad az orrát?? Bocsi, de nem vagy észnél. Életveszélyes vérzés is lehetett volna. 2 hétig még fújnia sem lehet, nemhogy szívni....
2012. okt. 8. 21:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok..én is így gondoltam ahogy az utolsó írta..miért is lettem lepontozva?? Micsoda haszontalan válasz hogy kérdezd meg az orvost. Nem zavar a pontozás, de most sz*rul esett.
2012. okt. 8. 21:54
 5/9 A kérdező kommentje:

HÁROM és fél hete volt a műtét, nem 1 hete. Olvassatok, mielőtt beszóltok, leszóltok.

Az orvos azzal engedett haza bennünket, hogy 1 hétig nem szabad szívni, aztán óvatosan.

Most is rákérdeztem, mert nagyon náthás lett, hogy szabad-e, és nem a háziorvostól, hanem a fül-orr gégésztől, akihez járunk 8 hónapos kora óta és ő is műtötte, tehát mérlegelt mindent, hogy mi lesz abból, ha nem szívjuk (fulladás, hányás, arcüreg-gyulladás, fül felszúrás, stb.) és ezek után jelentette ki, hogy persze, ennyi idő után már szívhatjuk, de csak sterimart és hasonló spray-ket használhatunk, nasivint és egyebeket nem. Azt majd csak 6 hét után.

Én sem vagyok idióta, bírok gondolkozni és nem akarok a saját gyerekemnek rosszat. Azért írtam ki a kérdést, mert az orvost nem tudtam elérni sehogy sem (mint kiderült külföldön van konferencián), és valahogy meg akartam bizonyosodni arról, hogy ez most mi lehet.

De most már nagyon bánom, hogy itt kérdeztem. Arrogáns, lekezelő, bunkó stílusú válaszokat kaptam. Nagyon szépen köszönöm. Nem tudom mit gondolnak magukról egyes emberek...

2012. okt. 18. 23:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Nem érzem hogy arrogáns és lekezelő lett volna a válaszom. Én józan paraszti ésszel úgy gondoltam hogy nem lehet szívni az orrát ilyenkor még, ezért kérdeztem hogy megkérdezted-e az orvost. Mert hát itt a gykn elég gyakori hogy az anyák először ide fordulnak segítségért, orvos helyett.

Remélem meggyógyul/t a kislányod. Szép napot.

2012. okt. 19. 08:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem rád gondoltam, kedves első. Hanem más válaszoló(k)ra.
2012. okt. 19. 22:39
 8/9 anonim ***** válasza:
31%
Ha azt írod, h 3,5 hete volt a műtét és 2 hete is szívtad már, akkor szerinted nem 1,5 héttel a műtét után szívtad???
2012. okt. 25. 20:40
 9/9 A kérdező kommentje:
nem akkor volt a probléma, hanem 3,5 héttel a műtét után. A kérdésre kértem választ, nem másra!
2012. okt. 25. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!