A babám most 3 -hós ma vettem észre, hogy a kis tokája alatt ki van dörzsölödve neki, mert rálóg nagyon a nyakára . Nagyon piros neki valakinek volt már ilyen? Védőnőt hívtam azt mondta kenjem sudocremmel.
szia!
nekem is 3 hós a kisfiam.nekem is elég tokás,de szerencsére nekünk nincs vele gond.viszont nekem hátul a térd hajlata repedt szét olyan kemény a duci husija.hála az égnek vérezni nem vérzett neki csak a felső bőr réteg repedt me.én neogranormonnal kenem neki.
1 vagyok.
a neogranormon hámosító úgyhogy ilyenekre jó.
de hallottam már hogy a sudocrem is jo lehet ilyenekre.
ha valamelyik van otthon akkor először próbáld azzal.
egy jó tanács:mivel nekem már 2. gyerkőc 1-2 dolog mindig jó ha van itthon.lázcsillapítón kívül,pl.neogranormon,fenistil kenőcs,tengeri vizes orrspray,c vitamin (persze már nem szopizó és tápszerező babáknak).
Lázcsillapítóm ,sudocremem van itthon , meg physiomer sóoldatos spraym is.kezdő anyuka vagyok így a tapasztaltabbaktól tanulok :)
Vékonyan kell? Nekem azt mondta a védőnő vastagon kenjem .Hűha remélem nem lesz baja. Mert mostmár elaludt és nem akarom piszkálni .
Erre inkább hintőpor kéne, nem krém. Az okozza a kipirosodást, hogy az összefekvő bőrfelületekből az izzadság nem tud elpárologni, ezért jó rá a hintőpor, az felszívja a nedvességet.
Én sima Nivea hintőport szoktam használni a babám tokájára, eddig mindig nagyon hamar elmúlt tőle a pirosodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!