Ha babám hamarabb állt fel, hamarabb is kezd járni majd?
5 hónapos volt mikor felállt a kiságyban először.Most 6 hónapos múlt és már nagyon könnyedén áll fel.Nem felhúzza magát hanem csak támasztja a kezével.Oldalra lépeget néhányat.Anyukám szerint már 10 hónaposan menni fog egyedül.Szerintetek?
Nem erőltettünk nála semmit soha.Egyedül csinálja.Soha nem fogtam meg a kezét és járattam!
Nem feltétlenül, de elképzelhető.
(Egyébként: "Nem felhúzza magát hanem csak támasztja a kezével." Vagyis ti állítjátok fel, ő pedig megkapaszkodik, vagy hogy? Bocsi, hogy értetlenkedek, de ez nekem nem teljesen tiszta. :S)
1. válaszolónak: Magyarán ő áll fel magától, a kezével ő támaszkodik meg akárminek, hogy ne essen el. Legalábbis szerintem.
Lehet, hogy stabilan fog járni 10 hónaposan, de az is lehet, hogy később.
1. vagyok.
2-es, lehet, hogy igazad van, engem az zavart meg, hogy a kérdező odaírta, hogy nem húzza fel magát.
Ahogy a kettes válaszoló írta.Támaszkodik a kezeivel, hogy ne essen el.Kb. egy hete csinálja így.Előtte csak úgy tudott felállni ha stabil valamibe meg tudott kapaszkodni és felhúzni magát.
Köszi a válaszokat!:)
Én sem kattogok ez csak egy kérdés. Amúgy meg egyáltalán nem érdekel, hogy te mit tennél a helyemben.Ha már itt tartunk ki mit tenne a másik helyében, én a te helyedben a kérdésekre inkább válaszolnék.Ha meg nem tudok akkor befogom a szám.
Mászik is a lányom.Sőt ez a fő mozgása szobától szobáig.
Az enyém nem tanult meg 3 hónap alatt járni. 9 hónapos kora óta áll, most töltötte az 1-et és csak most próbálkozik a kapaszkodás nélküli állással, de csak kb. 10mp-ig.
Amit pedig írtam a mászásról, csak jóindulatból írtam. Ismerek olyat, akinél galibát okozott a korai járás. De ha támadásnak veszed, akkor lelked rajta. Mit bánom én.
5-ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!